Foto – Shutterstock

Svari | Iespējams, tieši pirms svētkiem izdosies pabeigt vai gandrīz pabeigt ko lielu un svarīgu, ar ko esat darbojies jau ilgāku laiku. Nav arī izslēgts, ka tieši šobrīd plūksiet jau agrāk padarītā darba augļus. Neatstājiet novārtā veselību! 0


Skorpions | Meklējot ideālu, Skorpionam var šķist, ka viņš to ir atradis. Diemžēl iedzīvināt to nekavējoties dzīvē var izrādīties pagrūti un steiga var novest tikai pie ķildām un nepatikšanām. Svētkos alkohola lietošana var beigties bēdīgi.

Reklāma
Reklāma
7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai
TV24
Ar ko Lukašenko uzjautrinājis Slaidiņu: “Tur veči stūma ezi ārā ar visām adatām!” 12
Ar vienu roku dod, ar otru ņem – G7 dienaskārtībā vairs nav Krievijas aktīvu konfiskācija. Ir tikai bailes?
Lasīt citas ziņas

Strēlnieks | Ja vien lielākie darbi apdarīti, var ķerties pie dāvanu sarūpēšanas – gan sev, gan arī saviem mīļajiem. Pārlieki tēriņi gan var ne tikai patukšot maku, bet arī radīt nesaprašanos ģimenē. Par savām ģimenes lietām nevajadzētu stāstīt visiem.

Mežāzis | Profesionālajā darbībā nāksies krietni papūlēties, lai tiktu galā ar visiem darbiem. Nav izslēgts, ka kāda jauna tikšanās vai ideja dod sākumu kam jaunam, kas var izmainīt dzīvi uz labo pusi. Uz draugu padomiem paļauties varēs un mīlestībā veiksies.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ūdensvīrs | Tieši šonedēļ var gadīties, ka kāda jauna ideja var izrādīties sākums kam lielam un nozīmīgam, taču var gadīties, ka tas prasīs būtiski izmainīt skatu uz dažām lietām. Jāsargās no pārstrādāšanās un jāsaudzē veselība.

Zivis | Veiksmīga nedēļa. Pateicoties draugu un kolēģu atbalstam, izdosies tikt galā ar vēl palikušajām šāgada nebūt ne vieglajām problēmām. Planētas noskaņo uz vēlmi sevi kaut nedaudz palutināt. Ja tas netraucē darbam un līdzekļi atļauj, kāpēc ne?

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.