Foto: Aija Geida

Ābolu kraukšķis ar karameli un saldējumu. Izcila garša! 1

Autore: Aija Geida, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

“Tā nu mēs ēdām kā divi bomži,” Līga pastāsta par nepatīkamo pārsteigumu Āgenskalna tirgū
“Sviež ēdienu te pa galdu…” Magone vairs neklusē un atklāj, ko šova kameras viņas attiecībās ar Edgaru nenofilmēja
Eksperti ir nosaukuši 9 automašīnas, no kurām vajadzētu izvairīties pensionāriem
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 250 g kviešu miltu
• 200 g cukura
• 200 g sviesta
• 10 āboli
• 50 ml karameļu mērces
• pustējkarote malta kanēļa

Pagatavošana.
Ābolus sagriež gabaliņos. Kviešu miltus sajauc ar gabaliņos sagrieztu aukstu sviestu, maltu kanēli un cukuru. Jauc, līdz veidojas drumstalas, cenšoties sviestu ar rokām nesildīt. Pannu ieziež ar sviestu. Liek ābolus, pārslaka ar karameļu mērci un pārkaisa ar drumstalām. Liek cepties 200 grādos 30–40 minūtes, līdz drumstalas zeltaini brūnas. Pasniedz ar saldējumu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Karameļu mērce kopā ar saldējumu sniedz desertam izcilu garšu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.