Foto: Aija Geida

Ābolu kraukšķis ar karameli un saldējumu. Izcila garša! 1

Autore: Aija Geida, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
“Katru reizi jauns stulbuma dibens sasniegts!” Soctīkli šokēti par Šlesera komentāru pie “Staro Rīga” objekta, ko radījuši bērni
Kokteilis
un kur tu satiksi savu īsto vīrieti: to tev pateiks tavs dzimšanas mēnesis
Baltkrievija kā nākamā Krima? Galvenā izlūkošanas pārvalde atklāja, ka Lukašenko ir panikā, un šoreiz pie vainas nav Ukraina
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 250 g kviešu miltu
• 200 g cukura
• 200 g sviesta
• 10 āboli
• 50 ml karameļu mērces
• pustējkarote malta kanēļa

Pagatavošana.
Ābolus sagriež gabaliņos. Kviešu miltus sajauc ar gabaliņos sagrieztu aukstu sviestu, maltu kanēli un cukuru. Jauc, līdz veidojas drumstalas, cenšoties sviestu ar rokām nesildīt. Pannu ieziež ar sviestu. Liek ābolus, pārslaka ar karameļu mērci un pārkaisa ar drumstalām. Liek cepties 200 grādos 30–40 minūtes, līdz drumstalas zeltaini brūnas. Pasniedz ar saldējumu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Karameļu mērce kopā ar saldējumu sniedz desertam izcilu garšu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.