Foto – Fotolia

Svari 0

Dienas gaitā paļaujies uz intuīciju – tā neļaus kļūdīties. Rīta puse ir veiksmīgs laiks svarīgiem darbiem. Neaizmirsti parūpēties par savu veselību.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ja tavas mājas numurā ir kāds no šiem 3 cipariem, tev ir potenciāls sasniegt visu, ko sirds kāro 15
Farmācijas gigants “AstraZeneca” atzīst, ka viens no tās Covid-19 vakcīnas blakusefektiem var būt pat nāvējošs 7
FOTO. Muskuļains torss! Pirmo reizi redzam Donu jaunajā Eirovīzijas tērpā 14
Lasīt citas ziņas

Skorpions
Nauda ne vienmēr dara cilvēku laimīgu. Bez tās, protams, ir ļoti slikti, bet tomēr…Dzenoties pēc materiālās neatkarības, tu esi aizmirsis par tuviem cilvēkiem. Kad šis pavediens pārtrūks, to vairs nevarēs sasiet un nopirkt pat par lielu naudu.

Strēlnieks
Kritiska diena. Veiksme pavadīs tos cilvēkus, kuri spēs ar vēsu prātu novērtēt situāciju. Šodien nevajag pieņemt svarīgus lēmumus, kā arī doties komandējumos – tie ir lemti neveiksmei. Labāk pavadi šo dienu ar bērniem vai tuviniekiem un labiem draugiem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mežāzis
Problēmas un grūtības tevi neskars nevienā dzīves sfērā. Nepiemērota diena darbavietas maiņai.

Ūdensvīrs
Šīs zīmes pārstāvjiem solās būt labvēlīga diena. Iespējams, tev šodien izdosies paveikt to, ko agrāk neuzdrošinājies. Pacenties šodien nenožēlot savas agrākās kļūdas, bet mierīgi un plānveidīgi veic savu darbu. Vairāki Ūdensvīri šodien, iespējams, satiks cilvēku, ar kuru nākotnē izveidosies romāns.

Zivis
Dienas pirmajā pusē tu vari sajust nelielu savārgumu. Bet tu ātri tiksi ar to galā un ķersies pie pienākumu izpildes. Šodien, iespējams, tu saņemsi nepatīkamu ziņu, kas tevi apbēdinās, bet tuvu cilvēku atbalsts nomierinās. Dienas otrā puse solās būt daudz labāka, pateicoties radiniekiem un draugiem, kuri var tevi apciemot. Savukārt braucienu vai atpūtu kopā ar ģimeni tev tomēr nāksies atcelt uz citu laiku.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.