Jaunava 0


Pildot atbildīgu uzdevumu, nepalaid garām svarīgu jautājumu. Tieši tas nospēlēs galveno lomu tavā karjerā.

Reklāma
Reklāma
7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai
TV24
Ar ko Lukašenko uzjautrinājis Slaidiņu: “Tur veči stūma ezi ārā ar visām adatām!” 12
Ar vienu roku dod, ar otru ņem – G7 dienaskārtībā vairs nav Krievijas aktīvu konfiskācija. Ir tikai bailes?
Lasīt citas ziņas

Svari
Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem šodien vajag sagatavoties nopietnām problēmām. Iespējami savstarpējo attiecību sarežģījumi ģimenē, kā arī var saasināties slimība, kas sen nav likusi par sevi manīt. Šodien nav ieteicams ieguldīt naudu dažādos finanšu darījumos. Pamēģini šajā dienā ieplānot kopēju atpūtu ar ģimeni svaigā gaisā.

Skorpions
Tu uzskati savus kolēģus par draugiem, taču tas nav pareizi. Tie ir tikai cilvēki, ar kuriem tu pavadi astoņas stundas dienā. Nevajag viņiem atklāt savus noslēpumus un nākotnes plānus. Skauģi var visu sabojāt.

CITI ŠOBRĪD LASA

Strēlnieks
Neraugoties uz konfliktiem ar draugiem, bērniem un mīļoto cilvēku, diena solās būt veiksmīga. Tavu centību darbā priekšniecība novērtēs un piešķirs prēmiju.

Mežāzis
Mežāžiem būs ārkārtīgi nelabvēlīga diena. Šodien nevajag riskēt vai iesaistīties avantūristiskos piedzīvojumos, kā arī censties panākt pretējā dzimuma simpātijas un izcelties no pūļa. Šodien saskarsmi nepieciešams samazināt līdz minimumam, jo tai var būt negatīvas sekas. Iespējamas problēmas, kas prasīs tev atteikties no galvenajiem dzīves principiem. Zvaigznes brīdina, ka šodien var rasties negaidītas problēmas personiskajā dzīvē.

Ūdensvīrs
Tavi priekšlikumi neradīs atbalstu darba kolēģu vidū. Nepārdzīvo, jo situācija var mainīties jebkurā brīdī.

Zivis
Šodien tevi gaida nepatīkama saruna ar biznesa partneriem. Viss, pie kā tu tik ilgi strādāji, viņiem šķitīs muļķības. Nevajag bēdāties, ir cilvēki, kas tā neuzskata, un tavu darbu pienācīgi novērtēs.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.