Foto – Fotolia

Svari 0

Šodien ap tevi virmos vētraini notikumi. Pacenties publiski neizrādīt savas negatīvās emocijas. Saglabā mieru un iekšējo līdzsvaru. Tam būs liela nozīme tavā nākotnē.

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos 25
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot 9
4 ikdienišķas un efektīvas lietas: tās palīdz tikt vaļā no liekā svara, ja tev nepatīk sportot 7
Lasīt citas ziņas

Skorpions
Darbā pacenties paļauties uz veselo saprātu vairāk, nekā uz nojautām un intuīciju – tās var tevi pievilt. Romantisko attiecību jomā tev šodien viss būs lieliski.

Strēlnieks
Visticamāk, tevi šodien gaida stabilas un stipras saites ar lietišķajiem partneriem un ģimenes locekļiem. Daudzi darbi un projekti daudziem šīs zīmes pārstāvjiem būs prioritāri. Ar laiku sāksies veiksmīgāks periods finanšu jomā. Pacenties neinvestēt naudu jaunā lietā. Mīlestībā turies pie tā cilvēka, kas tev jau ir – jau aizrausies ar jaunu romānu, tad būsi zaudētājs.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mežāzis
Mežāžiem būs vēl viena nepatīkama diena. Iespējams, šodien tev nāksies saskarties ar vajāšanu un agresiju. Spēcīgas emocijas un sveša ietekme tevi var pilnībā pārņemt savā varā. Lai izvairītos no kļūdām, pacenties izrādīt piesardzību, apdomību un savaldību. Šodien nevajag ieviest jaunas pazīšanās vai vienatnē doties naksnīgās pastaigās.

Ūdensvīrs
Draudzīgas attiecības šodien nospēlēs īpašu lomu tavā dzīvē. Drīzumā tu biežāk nekā iepriekš sāksi tikties ar draugiem, lai apspriestu jaunumus un kopīgi atpūstos. Mīlestības jomā gaidāmas pārmaiņas.

Zivis
Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem šodien vajag rūpīgi uzmanīt savas lietas – pastāv varbūtība pazaudēt svarīgus dokumentus vai mājas atslēgas. Pacenties šodien neaizdot naudu. Iespējams, šodien izjuks vairākas ieplānotās tikšanās, bet jau pavisam drīz viss solās nostāties savās vietās. Ieteicama nodarbošanās ar sportu un fiziskām aktivitātēm. Ja tev ir bērni, tad iesaisti viņus savās nodarbēs.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.