Foto – Fotolia

Svari 0

Dzīves potenciāls būs augstā līmenī. Iespējams, vairāki šīs zodiaka zīmes pārstāvji saņems interesantu finansiālu piedāvājumu. Lai gan šī lieta būs riskanta, tā sola nest prāvu peļņu. Šī ir ļoti veiksmīga diena romantiskiem randiņiem un sadzīves tehnikas iegādei. Šodien var rasties nelielas nepatikšanas, taču tu tiksi ar tām galā ar draugu un tuvinieku palīdzību.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ja tavas mājas numurā ir kāds no šiem 3 skaitļiem, tev ir potenciāls sasniegt visu, ko sirds kāro
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā 58
TESTS prātvēderiem: ja zini atbildes uz vismaz 8 jautājumiem, tev ir pārsteidzoši attīstīts intelekts
Lasīt citas ziņas

Skorpions
Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem ir jāsagatavojas nopietnām problēmām. Iespējami sarežģījumi attiecībās ģimenē, kā arī var saasināties slimība, kas sen nebija likusi par sevi manīt. Šodien neieguldi naudu dažādos finanšu darījumos un pacenties kompensēt uzmanības trūkumu ģimenē. No tevis būs nepieciešama daiļrunība un intuīcija. Pamēģini šodien saplānot kopēju ģimenes atpūtu svaigā gaisā.

Strēlnieks
Strēlniekiem vēlams šo dienu veltīt darbam ar dokumentāciju. Rūpīga šo svarīgo dokumentu analīze palīdzēs saprast, kad un kurš brīdī esi pieļāvis kļūdas darbā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mežāzis
Šodien ir ideāls laiks, lai atbrīvotos no kompleksiem un kaitīgajiem ieradumiem. Palasi grāmatas vai noskaties labu filmu.

Ūdensvīrs
Pacenties kārtīgi izgulēties, lai labi justos un varētu pašrealizēties. Auto transporta īpašnieki šodien nodosies mašīnas remontam vai arī izlems, ka vēlas iegādāties jaunu un mūsdienīgāku spēkratu.

Zivis
Visi apkārt uzskata tevi par cilvēku ar riebīgu raksturu. Pacenties pierādīt, ka tas tā nav. Izvērtē savu uzvedību un mēģini neuzspiest savu gribu draugiem un tuviniekiem, citādi pastāv iespēja viņus zaudēt.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.