Foto – Fotolia

VĒRSIS 1

20.04.–20.05.

Vērsim gads sāksies ar dalītām jūtām, jo veiksies darījumos un biznesā, bet spriedzi radīs attiecības ar ģimenes locekļiem. Var rasties sarežģījumi arī ar personīgajiem transportlīdzekļiem un datortehniku.

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos
Krievu murgs Turcijā: turki Krievijas pilsoņus izsēdina no lidmašīnām un neļauj lidot uz citām valstīm
TV24
Ojārs Rubenis: “Tikai debilu cilvēku apziņā var būt tāda sajūta, ka mēs varam braukt pa tādiem ceļiem un tādām Rīgas ielām…”
Lasīt citas ziņas

Februārī un martā situācija uzlabosies un spriedze mazināsies. Vairāk uzmanības jāvelta pašreizējiem darbiem, nevis jaunu lietu uzsākšanai. Pārdomāti jārīkojas ar naudu, jo izdevumi pārsniegs ieņēmumus.

Aprīlī būs jūtams spēku izsīkums, tāpēc nav ieteicams plānot lielus darbus. Jācenšas atturēties no masu pasākumu apmeklēšanas. Vairāk laika jāatvēl atpūtai, miegam un veselības nostiprināšanai.

CITI ŠOBRĪD LASA

Maijā un jūnijā uzmanība jāvelta tiešajiem pienākumiem. Nav ieteicams veikt darījumus ar nekustamo īpašumu un ieguldīt līdzekļus. Partnerattiecībās iespējama spriedze, tāpēc vēlams visu laikus pārrunāt.

Jūlijā var doties atvaļinājumā, lai atjaunotu spēkus. Viss ritēs savu gaitu bez īpašām pārmaiņām. Augustā būs vajadzīga gan savaldība, gan pietiekami daudz enerģijas, jo pieaugs ne vien veicamo darbu apjom s, bet arī spriedze. Lai visu paspētu, jānosaka prioritātes.

Septembrī veiksies darījumos. Šī gada pēdējais aktīvais mēnesis, kad var paplašināt darbības sfēru vai uzsākt kaut ko jaunu. Var pieaugt saimnieciskie izdevumi, kas saistīti ar dzīvesvietu.

Gada pēdējos mēnešos viss ritēs savu gaitu bez lieliem kāpumiem vai kritumiem. Šajā laikā ieteicams vairāk uzmanības veltīt sev un savu vajadzību apmierināšanai, kā arī atvēlēt laiku tuviniekiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.