Foto – Fotolia

DVĪŅI 1

21.05.–20.06.

Janvāra pirmajās nedēļās būs grūti ieiet ritmā, jo dažādi neparedzēti notikumi prasīs spēju ātri pielāgoties. No janvāra vidus līdz februāra vidum būs viegli realizēt plānoto, bet februāra vidū situācija sarežģīsies un radīsies spriedze. Šajā laikā jācenšas izvairīties no konfliktiem.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Onkologi nosauc pārtikas produktus, kurus būtu tūlīt jāpārtrauc lietot uzturā, ja grib izvairīties no vēža 47
TV24
STOPkadri: Slavenākā Covid-19 vakcīna ir Ilmāra Rimšēviča kabatā
Kokteilis
VIDEO. Eirovīzijas uzvarētājs Nemo pāris minūtes pēc triumfa saplēš savu stikla mikrofonu 2
Lasīt citas ziņas

Martā un aprīlī viss būs atkarīgs no pašiem Dvīņiem. Jāizmanto iespēja realizēt uz vēlāku laiku atliktus darbus. Var doties atvaļinājumā, lai atpūstos un nostiprinātu veselību, jo maijā spēki sāks izsīkt. Šajā mēnesī nav ieteicams uzsākt kaut ko jaunu.

Jūnijā un jūlijā beidzot būs iespēja pievērsties sev svarīgām lietām. Jūlija otrajā pusē jāpiedomā, ko sakām, jo citi var teikto pārprast un apvainoties, kas var kaitēt pašam un turpmākai sadarbībai.

CITI ŠOBRĪD LASA

Augusts Dvīņiem būs veiksmīgs mēnesis. Būs iespēja realizēt ieceres, kas dažādu iemeslu dēļ atliktas. Līdz 20. augustam nav vēlams uzsākt kaut ko jaunu.

Septembrī būs jāsakopo spēki un jāpievēršas tiešajiem pienākumiem. Pēc iespējas jāizvairās no steigas, jo pieaugs iespēja gūt traumas neuzmanības dēļ. Jābūt uzmanīgiem, vadot transportlīdzekli.

Oktobrī kopējā situācija mazliet uzlabosies, bet gada izskaņā atkal atgriezīsies spriedze. Lai Ziemassvētki un Jaunā gada sagaidīšana sagādātu prieku, ieteicams laikus padomāt par dāvanām. Jārūpējas par pašsajūtu un veselību, jo tā ietekmē apkārt notiekošā uztveri.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.