Foto – Zane Bitere/LETA

Svari 0

Svariem jāizvairās no steigas un vairāku darbu veikšanas vienlaikus, jo tad var viegli kļūdīties. Pieļautās kļūdas vēlāk prasīs gan laiku, gan resursus, lai visu vērstu par labu. Ja var, dienas darbi jāplāno ar iespējami mazāku slodzi un atpūtas brīžiem. Svarīgākie darbi jāveic no rīta, neatliekot uz vēlāku laiku. Vēlams apmeklēt relaksējošas un ķermeni atslābinošas procedūras.

Reklāma
Reklāma

Skorpions

“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas? 32
Kokteilis
VIDEO. “Tā ir Rita? Ko tu stāsti!” Lauris Reiniks nosauc attiecību eksperti Ritu Lasmani par bezpajumtnieci
Lasīt citas ziņas

Skorpionam viss rit savu gaitu, tomēr tas nenozīmē, ka drīkst būt izklaidīgs vai paviršs. Svarīgi ir sekot līdzi notiekošajam. Lai izvairītos no spriedzes, jācenšas ievērot termiņus un saistības, ko esi uzņēmies. Var veidoties spriedze un konfliktsituācijas ar dzīvesbiedru, tāpēc vēlams brīvo laiku pēc iespējas vairāk pavadīt kopā. Labvēlīgs laiks izklaides pasākumu apmeklēšanai.


Strēlnieks

Strēlnieks jutīsies droši un pārliecināti tajās jomās, kurās ir noteicējs. Uz citiem gan ne vienmēr varēs paļauties. Lai izvairītos no nepatīkamām situācijām, jācenšas būt mazāk atkarīgam no citiem. Nav ieteicams uzsākt ko jaunu. Labvēlīgs laiks juridisku jautājumu risināšanai un visam, kas saistīs ar bērniem. Piemērots brīdis sava redzesloka paplašināšanai un jaunas pieredzes iegūšanai.


Mežāzis

CITI ŠOBRĪD LASA

Mežāzim, pirms ko uzsākt, rūpīgi jāizvērtē savas finansiālās iespējas. Var pabeigt iesāktos darbus un uz vēlāku laiku atliktu jautājumu risināšanu. Iespējami notikumi, kas prasa ātru rīcību vai reakciju. Šādos brīžos jācenšas apvaldīt sakāpinātās emocijas un jārīkojas ar apdomu. Darījumus un līgumu slēgšanu vēlams atlikt uz vēlāku laiku. Ieteicamas fiziskas aktivitātes un vitamīniem bagāts uzturs.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram laiks baudīt savas iepriekšējās darbības augļus. Dažas lietas vai situācijas prasīs kardinālas pārmaiņas. Aktualizēsies jautājumi, kas jau kādu brīdi ir atlikti malā. Lai dzīvē ienāktu kas jauns, tam ir jābūt vietai, tāpēc var nākties šķirties no kādas lietas vai cilvēka. Viss notiekošais jāuztver ar sapratni, jo dzīve ir pastāvīgā mainībā. Jaunu darbu uzsākšanu ieteicams atlikt uz vēlāku laiku.

Zivis

Zivīm nevajadzētu zaudēt modrību un visu atstāt pašplūsmā, jo par rezultātu nāksies atbildēt pašām. Būs sajūta, ka šajā darbā esat sevi izsmēlušas un gribas kaut ko citu, tomēr šis nav piemērots brīdis, lai kaut ko kardināli mainītu, jo var palikt pie “sasistas siles”. Nenovērtējiet savus partnerus par zemu, jo viņu padoms un atbalsts jums būs vajadzīgs tuvākajā laikā. Ieteicams klausīties uzmundrinošu mūziku.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.