Foto – Fotolia

JAUNAVA sieviete 0


Jaunava sieviete spēj saņemt likteņa triecienus ar paceltu galvu. Jaunava, kas vīlusies savā laulības dzīvē, bez liekām pārdomām šķirsies no vīra. Laulības saišu sairšana ir liela traģēdiju, bet vēl lielāka traģēdija – liekulība ģimenē. Viņa spēj pamest vīru mīļotā cilvēka dēļ. Jaunava nav no tām, kas kliedz sapulcēs vai vada automašīnu alkohola reibumā, tomēr kā sieviete viņa līdz galam cīnīsies par savu laimi. Ja ceļā gadīsies šķēršļi, visiem spēkiem centīsies tos novērst. Ja pirmajā acu uzmetienā liksies, ka ir pārkāptas vispārpieņemtās normas, par attaisnojumu tam tiks minēts, ka viss darīts īstas mīlestības vārdā.

Reklāma
Reklāma
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 7
“To bezjēdzīgo brīvdienu 1. maijā sen bija laiks izbeigt.” Sociālo tīklu lietotāju viedokļi par 1.maiju kā oficiālu brīvdienu 142
Lasīt citas ziņas

Viņa ir gatava uzupurēties sava izredzētā dēļ. Jaunava vienlaikus spēj būt gan vislielākā romantiķe, gan bezkaislīga aprēķina būtne. Viņa tiecas pēc visa ideālā, bet tas nenozīmē, ka dzīvē pati ir ideāla. Viņai piemīt dažas negatīvas īpašības, kuras pa brīdim spēj saniknot apkārtējos. Jaunava ir pārliecināta, ka neviens nevar izpildīt darbu labāk un kvalitatīvāk par viņu. Ja viņa jūtas par kaut ko sarūgtināta vai neapmierināta, nerīko skandālus un nedauza traukus, taču izdāļā dzēlības un sarkastiskas piezīmes. Nav vērts strīdieties ar Jaunavu, jo pierādīt tāpat nekā nespēsiet. Runājot par atvainošanos, tai jābūt īsai un patiesai.

Jaunava necieš mānīšanos. Prāta skaidrība savienībā ar intuīciju ļauj viņai ievērot pat visrūpīgāk nomaskētos melus, un to viņa nepiedos. Jaunava ir tīra un patiesa, bet ne naiva. Jaunava nekad publiski neatzīst savas kļūdas. Aplidojot Jaunavu, sekojiet savām manierēm un runasveidam. Ēdot nečāpstiniet un raugieties, lai apģērbs būtu nevainojamā stāvoklī. Esiet neuzbāzīgs, uzmanīgs, laipns, visur ievērojot mēra sajūtu. Aiciniet viņu uz teātri, arī krāsainie karnevāli patiks, jo tur viņa atradīs izpausmi savām emocijām. Jaunava ir pārsteidzošs kritiķis. Kritizēt viņai padodas tikpat dabiski, kā jums elpot.

CITI ŠOBRĪD LASA

Jaunava labprāt par visu parūpēsies pati un darīs to ar patiku. Kaut Jaunavas ir sīkumainas, tas netraucē viņām būt labvēlīgām, nesavtīgām un pašaizliedzīgi rūpēties par citiem. Jaunavai piestāv smiekli, kas atgādina zvārgulīšu skaņas. Šai sievietei ir vērīgs prāts. Viņa atklāsies tikai tam, kam pilnībā uzticas. Jaunava ir kodols, ap kuru riņķo visi ģimenes locekļi. Viņa ir lieliska kulināre. Bērni nekad neskraida pagalmā saplēstās biksēs vai svārciņos, ar dubļos notašķītām zeķītēm un puņķainiem deguniem, jo viņas ir stingras audzinātājas. Grūti noteikt, pēc kā šī sieviete vairāk tiecas: pēc dienišķās maizes vai garīguma.

Uz Jaunavas māju ir patīkami atnākt pēc nogurdinoša darba. Viņa palīdzēs atraisīties no smagām domām un atradīs izeju no bezizejas situācijas. Ar visu sirdi būs uzticīga un izrādīs cieņu, nerīkos vētrainas greizsirdības scēnas un nekaisīs naudu vējā. Jūsu noslēpumi tiks glabāti rūpīgāk nekā savējie.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.