Ilustrācija – Gatis Šļūka

Ģimenes galva ar mākslinieciskām tieksmēm 1

Ģimenē visiem ir skaidrs, ka Vērsis ir ģimenes galva un tāpat viss notiks pēc viņa prāta, jo pretējā gadījumā viņš ignorē apkārtējo vajadzības. Vērsim patīk uzzināt ko jaunu un paplašināt savu redzesloku, tāpēc par savu vaļasprieku bieži izvēlas ceļošanu, lai iepazītu un izbaudītu citu tautu dzīves stilu, kultūru, mākslu un arī nacionālo virtuvi. Viņš labprāt atpūšas kopā ar bērniem un sev tuviem, mīļiem cilvēkiem. Darba videi ir jābūt estētiski patīkamai un komfortablai.

Reklāma
Reklāma
7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai
Ukrainas izlūkdienesta pārstāvis: Krievijas varētu ieņemt Baltijas valstis septiņu dienu laikā 207
RAKSTA REDAKTORS
“Mums nav kur iet! Noslēgšot gāzi un ūdeni!” Ogrē daudzīvokļu ēku atzīst par bīstamu un iedzīvotājiem nekavējoties liek pamest mājas 150
Lasīt citas ziņas

Tāpat viņam ir svarīgi vienmēr labi izskatīties, tāpēc rūpējas ne tikai par vizuālo izskatu, bet arī par savu veselību, cenšoties sevi nepārslogot un apmeklējot relaksējoši ārstnieciskas procedūras. Partneru izvēlē gan darbā, gan dzīvē ir izvēlīgs, jo no partnera gaida godīgu un patiesu attieksmi, kā arī grib būt pārliecināts, ka uz viņu var paļauties.

Tas, kas attiecas uz citu plāniem un idejām, Vērsi interesē vienīgi tad, ja arī viņam no tā ir kāds labums. Ja iesaistās citu izveidotajā biznesā, tad pret to izturas ar tādu pašu atbildības sajūtu, it kā tas būtu paša bizness.

CITI ŠOBRĪD LASA

Vērsis mācās tikai to, kam viņš redz lietojumu savā dzīvē, vai to, ar ko varēs nopelnīt naudu un nodrošināt savu vajadzību apmierināšanu. Pārējais viņu maz interesē, tāpēc nereti skaišas, ja jāapmeklē kursi vai mācības, kur neko jaunu nevar uzzināt, bet jāiet tikai ķeksīša pēc.

Darba un karjeras izvēlē viens no galvenajiem nosacījumiem ir brīvais darba laiks, jo Vērsim nepatīk vienveidība un rutīna. Tas ir vērojams arī procesā, kā viņš izvēlas draugus, jo tie mainās atkarībā no Vērša interesēm. Pats sevi viņš šausta par to, ka bieži nespēj pieņemt lēmumus tur, kur ir jārīkojas ātri vai jāizrāda iniciatīva.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.