Gata Šļūkas zīmējums

Sieviete – VĒZIS 4

Iepazīstoties būs grūti saprast, kāda viņa ir: maiga, mīlīga meitene vai mežonīgs zvēriņš. Pat nodzīvojot kopā ar viņu daudzus gadus, jūs nesaņemsiet atbildi uz šo jautājumu. Visticamāk, viņā apvienots gan viens, gan otrs un vēl mazliet trakumiņa un romantisma. Sastopamas divu tipu sievietes Vēži: vienas – maigas, sievišķīgas, mīlošas un pacietīgas, otras – pārāk pieglaimīgas un mērķtiecīgas. Ja otras būs jūs izraudzījušas un sagrābušas savās rokās, varat būt drošs, ka tas uz visiem laikiem.

Reklāma
Reklāma
Dronu uzbrukumi naftas pārstrādes rūpnīcām Krievijā ir panākuši neiedomājamo – pasaules lielākajai naftas valstij sāk pietrūkt benzīna
Latvijai tuvojas aukstuma vilnis! Sinoptiķi par laiku jaunnedēļ 22
Uz gājēju pārejas gandrīz uzbrauc Valsts prezidentam 80
Lasīt citas ziņas

Izvēloties sev Vēzi par partneri, atcerieties, ka viņu nedrīkst kritizēt, izsmiet un atraidīt. Viņas klātbūtnē nestāstiet anekdotes par sievasmātēm, jo viņa par to var apvainoties. Un visbeidzot – netinciniet viņu par pagātni, jo Vēzim vienmēr būs noslēpumi, kuros tā negribēs dalīties ar citiem.

Sieviete Vēzis vēlas divdesmit reizes dienā dzirdēt no jums, cik viņa ir skaista, mīļa un čakla un kā jūs viņā joprojām esat iemīlējies. Vienmēr novērtējiet viņas gatavoto ēdienu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Virtuve Vēzim ir vismīļākā (pēc bērnistabas) vieta mājā. Vīrieši noteikti novērtēs pēc nopelniem šo viņas lielisko īpašību. Un svarīgi ir atcerēties paslavēt viņu par gatavoto maltīti.

Vēzis pēc dabas ir īpašnieks un, kaut ko uzskatīdams par savu, nekad citam neatdos. Viņa reti kļūst par kompānijas dvēseli, jo jūtas glabā saviem tuvākajiem un ģimenei.

Neraugoties uz savu romantismu, viņa ir praktiska. Viņu nevar saukt par skopu, taču par taupīgu gan. Ar izcilu godbijību izturas pret lietām, ko mantoja no saviem senčiem vairākās paaudzēs. Sadzīves lietās viņa nav cīnītāja. Tomēr, ja tuvākajiem draud briesmas, viņa spēj paveikt tik varonīgas lietas, par kurām citā laikā pat domāt baidītos.

Ja kaut kas notiek ne tā, kā viņa to vēlas, tad klusībā paraudās un pacietīgi gaidīs, lai viss normalizējas pats no sevis. Ja jūtat, ka viņa ieraujas sevī, centieties novirzīt viņas uzmanību no smagajām domām, stāstiet tai par savu mīlestību. Vēzis novērtēs uzmanību, mīļumu un rūpes.

Kļūstot par māti, sieviete tiktāl veltī sevi bērniem, ka jums liekas, ka esat aizmirsts, tomēr drīzumā attiecības nostabilizējas un visi saņem siltumu un uzmanību vienādās daļās.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.