Edgars Golts
Edgars Golts
Foto – Egons Zīverts/Kurzemes vārds

  4

Jūs sākāt, ka tiesneši strādā kā ierēdņi.

Jā, īpaši administratīvajās tiesās viņi darbojas kā izpildvara. Tiesnešiem nav laika, ir daudz lietu un viņi par daudz baidās. ASV tiesnesis atcēla prezidenta lēmumu. Latvijā kaut kas tāds būtu iespējams? Latvijā tiesneši taisa spriedumu, bet viņiem vajadzētu rakstīt spriedumu. Tiesneši ir kā likumu kalpi, bet cilvēki jau uz tiesu nenāk pie likumu kalpiem, bet nāk pēc taisnības un bieži to nedabū.

Reklāma
Reklāma

Vai kriminogēnā situācija pasliktinās?

Kokteilis
Dzimšanas gada pēdējā ciparā slēpjas svarīgs vēstījums – piederība stihijai
TV24
Tavars: “Bailēs no militāriem draudiem pietiekoši situētas ģimenes pieņem lēmumu pārcelties tālāk no iespējamās frontes līnijas”
Dārzs
11 pamata lietas, kas jāzina katram dārzniekam
Lasīt citas ziņas

Lielākā daļa cilvēku jau ir labi un gaiši. Cik tad žuļiku Liepājā ir? Simt, divsimt. Vieni un tie paši iet uz riņķi. Kāds nomirst, kāds pienāk klāt. Novēroju, ka noziedznieku vidējais vecums kļuvis mazāks. Bērnus pieskata mazāk nekā agrāk. Žuļikus nenosodu, kādreiz gan parāju. Ēdienu nopērku. Bet vai tas viņus izglābs? Tikai izglītošanās. Uz žuļikiem bērniem skatos gandrīz kā uz saviem bērniem – ja reiz ir par ko jācīnās, tad par bērniem. Ir daudz vilšanās. Esmu apzagts. Par mani raksta sūdzības. Bet ņemu visus klientus. Tas, ko riktīgi zinu – nodokļu tiesības. Bet Liepājā jau nodokļu krāpnieki tikai četri un visi mani klienti (smejas).

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.