Ja sargeņģeļa līnija iet paralēli dzīves līnijai praktiski visā tās garumā, tas nozīmē, ka būsi aizsargāts visas savas dzīves garumā. 4


Var būt arī tā, ka sargeņģeļa līnija pavada dzīves līniju vien pāris centimetru garumā, beigās kļūstot vājāka vai pat tiekot pilnībā pārrauta. Ja plaukstas rakstā redzams arī pārtraukums dzīves līnijā, tas nozīmē dažādas likstas, slimības, neizdošanās un briesmas. Bet, ja vietā, kur dzīves līnija pārtrūkst, blakus atrodas eņģeļa-sargātāja līnija, tad, lai cik smagas būtu nelaimes, tās sekmīgi uzveiktas.

Reklāma
Reklāma
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
VIEGLAIS TESTS. Ja nevari atbildēt 100% pareizi uz šiem jautājumiem, tad tu neesi pārāk gudrs
Krievijas “lācis” Putins asina nagus, lai sagrābtu arvien vairāk Eiropas uzņēmumu
Lasīt citas ziņas

Ja eņģeļa-sargātāja līnija atrodas uz labās rokas, tas nozīmē, ka cilvēku sargā kādi augstāki spēki. Šie augstākie spēki cilvēku apbalvojuši ar īpašu aizsardzību vai nu viņa paveikto labo darbu dēļ, vai nu atalgojuši par ciešanām pagātnē.

Ja līnija atrodas uz kreisās rokas, tad eņģeļa-sargātāja aizsardzība bērnam tikusi dota jau kopš dzimšanas un visdrīzāk ir tikusi mantota no senčiem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Cilvēki, kuriem ir šī zīme, ir veiksminieki visas dzīves garumā. Viņi vienmēr izkuļas no nepatikšanām, reti kad nonāk materiālās grūtībās, kā arī salīdzinoši reti sastopas ar dažādām (lielākām vai mazākām) likstām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.