Pārtika 14


Pilsētā ir ne mazums kārdinājumu paēst ārpus mājas, bet remdēt izsalkumu restorānos vai kafejnīcās makam nav draudzīgi. Arvien vairāk cilvēku pievērsušies eksperimentiem izcilas maltītes ģimenei un viesiem gatavot mājās, par ko liecina recepšu grāmatu, kulinārijas meistarklašu un ēdienu blogeru popularitāte.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šo 5 vārdu īpašnieki liek sievietēm justies kā septītajās debesīs
Kokteilis
FOTO. Horvātijas pārstāvis patīkami pārsteidz pasauli, atklājot savu Eirovīzijas favorītdziesmu
Kokteilis
FOTO. Skolas direktors sašutis par Eirovīzijas “dibenu” vērtībām: “Ja Dons būtu skūpstījis kādu vai laizījis grīdu, tad noteikti ierakstītos standartā” 159
Lasīt citas ziņas

Lai iegādātos veikalā augstas kvalitātes produktus, vienlaikus ietaupot naudu, vēlams ievērot dažus padomus. Pirmkārt – sagatavoties iešanai uz veikalu. Saplānot maltītes nedēļai un attiecīgi arī produktu izlietojumu, jo tas ļaus patērēt visu iegādāto un neko neizmest atkritumos.

Savukārt, lai neaizmirstu svarīgāko un nenopirktu ko lieku, uz veikalu jādodas ar iepirkumu sarakstu. Veikalu plauktos būs vieglāk atrast produktus pēc labākās kvalitātes un cenas attiecības, laikus izpētot veikala avīzē vai internetā veikala īpašos piedāvājumus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Arī iepirkšanās laikam ir nozīmē – vislabāk pēc pārtikas un citiem pirkumiem doties pēc atpūtas un brīžos, kad veikalos ir mazāk cilvēku, piemēram, sestdienu rītos. Kā arī – nekad neiet iegādāties pārtiku izsalkumā.

Lai precīzi sekotu līdzi izdevumiem pārtikai, ieteicams izmantot kādu no budžeta plānošanas aplikācijām, rīku internetbankā vai fiksēt tēriņus jebkur citur. Vislabāk ir pierakstīt, kādi pārtikas produkti ir pirkti, lai redzētu, uz kādiem vari ietaupīt.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.