Foto: Africa studio/Shutterstock

Ingvera–burkānu krēmzupa. Lieliska sildoša zupiņa 0

Autore: Aija Geida, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
Trīs mērces, kuras nekavējoties vajadzētu izmest no ledusskapja. Kādu kaitējumu veselībai tās var nodarīt?
Auns – Tīģeris, Jaunava – Trusītis: noskaidro, kurš no “Vinnija Pūka” varoņiem atbilst katrai zodiaka zīmei
“Jebkurš “bēglis” saņem lielāku pabalstu, salīdzinot ar pensiju, kādu saņem mūsu pašu vecāki” – lasītājas pārdomas par demogrāfisko situāciju Latvijā 46
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 900 m buljona
• 500 g burkānu
• 2 sīpoli
• 5 cm ingvera saknes
• 3 ēdamkarotes olīveļļas
• tējkarote karija pulvera
• pustējkarote sāls
• 1/3 tējkarotes maltu melno piparu
• saldais krējums un kukurūzas čipsi

Pagatavošana.
Burkānu sagriež gabaliņos, sīpolus sakapā. Ingveru sagriež ripiņās. Pannā ar augstām malām uzkarsē eļļu un apcep sīpolus. Pievieno burkānus, ingveru, maltus melnos piparus, sāli un turpina cept vēl 4 minūtes, ik pa laikam apmaisot. Pievieno buljonu un uz nelielas uguns sutina 20 minūtes. Ar blenderi sakuļ viendabīgā masā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Zupu pasniedz, pārlietu ar saldo krējumu un kukurūzas čipsiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.