Foto: Africa studio/Shutterstock

Ingvera–burkānu krēmzupa. Lieliska sildoša zupiņa 4

Autore: Aija Geida, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Kokteilis
Šīs 4 zodiaka zīmes vēl visu atlikušo decembri būs laimīgas: tās sagaidīs uzvaras vien
Maskava legalizē liela mēroga marodierismu: paātrinātā gaitā pieņemts jauns likums par sliktu ukraiņiem 92
Tramps paziņo: Ukraina zaudē karu!
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 900 m buljona
• 500 g burkānu
• 2 sīpoli
• 5 cm ingvera saknes
• 3 ēdamkarotes olīveļļas
• tējkarote karija pulvera
• pustējkarote sāls
• 1/3 tējkarotes maltu melno piparu
• saldais krējums un kukurūzas čipsi

Pagatavošana.
Burkānu sagriež gabaliņos, sīpolus sakapā. Ingveru sagriež ripiņās. Pannā ar augstām malām uzkarsē eļļu un apcep sīpolus. Pievieno burkānus, ingveru, maltus melnos piparus, sāli un turpina cept vēl 4 minūtes, ik pa laikam apmaisot. Pievieno buljonu un uz nelielas uguns sutina 20 minūtes. Ar blenderi sakuļ viendabīgā masā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Zupu pasniedz, pārlietu ar saldo krējumu un kukurūzas čipsiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.