Īpašais ģimenes ēdiens – vistas šķinķīši 1

Garšīgas maltītes sākums ir labi un kvalitatīvi produkti. Protams arī veselīgi, jo raugamies, lai galdā celtais darītu mūsu vaigus sārtus, bet ne tuklus. Piedāvāju brīnumjauku un viegli pagatavojamu recepti. To ir iecienījuši daudzi mūsu draugi.

Vairāki kilogrami! Tepat, kaimiņos, vēstures entuziasti mežā atrod 86 gadus slēptus dārgumus 16
Piecas lietas, kuras kaķi dara katru dienu, taču uzskatīs jūs par lielākajiem ienaidniekiem, ja tajās iejauksieties
“Es eju pensijā!” Vīrietis nopērk lietotu jaku un paliek bez vārdiem par to, ko atradis tās kabatā
Lasīt citas ziņas
Sastāvdaļas:
5 vistas šķiņķīši,
2 palieli puravi,
2 dzeltenas paprikas,
3 tomāti,
2 ēdk.tomātu mērce,
2 vistas kubiciņi,
pētersīļi, paliels saišķis,
melnie maltie pipari.
Kā gatavot?
Zepter katlā (neizmantoju taukvielas!) vienu kārtu noliek ar vistas šķiņķīšiem, kurus pārkaisa ar vistas kubiciņu un maltiem melniem pipariem. Tad sagriež ripiņās puravus, liek pāri šķiņķīšiem. Virs puraviem sagrieztus pētersīļus, tad strēmelēs sagrieztas paprikas un tomātus. Pārkaisa ar vistas kubiciņu un pārlej ar tomātu mērci.
Sautējums iznāk vienkārši lielisks, jo viss labums “saēdas” savdabīgā garšas buķetē, pasniedzot kopā ar vārītiem kartupeļiem un salātiem. Sanāk īstas svētdienas pusdienas.
Otrajā režīmā sautēju apmēram 45-50 min.bez kādas maisīšanas.
Recepti iesūtīja Vēsma Vītola
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.