Foto – Karīna Miezāja

Uzrunās kopā ar prezidentu 12

Kā Valsts prezidenta kancelejas rīkotā konkursa uzvarētājam Dāvim 18. novembrī kopā ar Valsts prezidentu Andri Bērziņu būs iespēja kāpt uz Nacionālā teātra skatuves, kur konkursa uzvarētāji runās fragmentus no sava rakstu darba. “Pats savu runu esmu rakstījis, tāpēc arī gandrīz zinu to no galvas. Uztraukums, protams, ir, bet pozitīvs un patīkams,” stāsta puisis. Rakstot runu, neesot ilgi domājis: kas uz sirds bijis, to arī rakstījis. Dāvis aizraujas arī ar filmēšanu un montēšanu, tāpēc savu runu sūtījis arī video formātā.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
FOTO. Skolas direktors sašutis par Eirovīzijas “dibenu” vērtībām: “Ja Dons būtu skūpstījis kādu vai laizījis grīdu, tad noteikti ierakstītos standartā”
Kokteilis
Zviedrijas policija atklāj, par ko tiks izvirzītas apsūdzības no Eirovīzijas diskvalificētajam Nīderlandes māksliniekam 33
Kokteilis
“Bez dūres bērna virzienā nevarēja iztikt?” Nila Ušakova publiskotā Māmiņu dienas fotogrāfija radījusi apjukumu 92
Lasīt citas ziņas

Jautāts, ko parasti dara valsts svētku nedēļā, kas ilgst no Lāčplēša dienas līdz Latvijas Republikas proklamēšanas dienai, Dāvis stāsta, ka viņam patīk doties pastaigā uz Brāļu kapiem un tiem tuvajiem Meža kapiem. “Dzīvoju netālu no turienes. Sevišķi rudenī – novembrī – šajos kapos ir īpaša noskaņa. Dodos gan uz Brāļu kapiem, gan uz Latvijas Valsts pirmā prezidenta Jāņa Čakstes atdusas vietu, viņu es ļoti augstu vērtēju. Tas ir brīnums, ka arī padomju gados šīs piemiņas vietas ir saglabājušās. Patīk, ka tās ir sakoptas.”

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.