Publicitātes foto
Publicitātes foto
Publicitātes foto

Izcila recepte! Ziemeļkurzemes lībiešu tradicionālais ēdiens – melleņu klimpas 18

Rīga TV24 kanāla raidījumā “La Dolce Vita ar Roberto” viesojās Līvu savienības Kolkas nodaļas vadītāja Maija Rēriha. Viņa pagatavoja Ziemeļkurzemes lībiešu tradicionālo ēdienu – melleņu klimpas!

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
10. jūlija pilnmēness būs liktenīgs tieši šīm zodiaka zīmēm
“Manām meitenēm jāēd plika maize. Vai rīt brokastis atkal nedabūs?” Skaisto svētku sajūtu aizēno organizatoriskas nedienas 1
Sinoptiķi piektdienai izziņo ekstremālu laikapstākļu prognozi 4
Lasīt citas ziņas
Līvu savienības Kolkas nodaļas vadītāja Maija Rēriha ciemos pie Roberto Meloni.
Foto: Ģirts Eglītis/ Rīga TV24

Melleņu klimpas

Sastāvdaļas:

1 glāze melleņu;
3 glāzes ūdens;
Apmēram 5 – 6 ēdamkarotes cukura;
Klimpām: 1 ola;
1 ēdamkarote krējuma;
5 – 6 ēdamkarotes kviešu miltu.

Pagatavošana:

CITI ŠOBRĪD LASA

Mellenes aplej ar ūdeni un vāra, līdz tās izšķīdušas, pievieno cukuru. Klimpām sakuļ 1 olu, pievieno 1 ēdamkaroti krējuma, labi samaisa, iemaisa 5 – 6 ēdamkarotes kviešu miltu. Karstajā zupā ar tējkaroti ielaiž klimpas, vāra, līdz tās uzpeld.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.