Visvaldis Kamerads
Visvaldis Kamerads
Foto – Zigfrīds Dzedulis

Mežs braucējiem skrāpējis sānus 12

Kā vēlāk atklāja policijā, izcirst daļu no Visvaldim Kameradam piederošā meža rīkojumu bija devis Jelgavas novada pašvaldības Kalnciema pagasta pārvaldes vadītājs Ilmārs Andersons. Visvaldis Kamerads ir pārliecināts, ka koki viņam nozagti, pagasta pārvaldes vadītājam slepus vienojoties ar meža izstrādes firmu, no šķeldas iegūto naudu sadalot savā starpā.

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos 25
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot
4 ikdienišķas un efektīvas lietas: tās palīdz tikt vaļā no liekā svara, ja tev nepatīk sportot 7
Lasīt citas ziņas

Kriminālizmeklēšanas gaitā Valsts meža dienesta Jelgavas virsmežniecības Jelgavas nodaļas mežzinis Pēteris Klapars policijā liecinājis, ka Visvaldim Kameradam piederošajā mežā izcirsti no 12 cm diametrā un resnāki koki ar kopējo krāju 3,51 kubikmetru apmērā, kā arī 68 par 12 cm diametrā tievāki koki, kuru krāju nevarot precīzi aprēķināt.

Valsts policijas Zemgales reģionā pārvaldes Jelgavas iecirkņa Kārtības policijas inspektoram Dainim Ameteram pagasta pārvaldes vadītājs Ilmārs Andersons vēlāk taisnojies, ka no pagasta iedzīvotājiem esot saņemtas sūdzības par to, ka gar Visvalža Kamerada meža malu pašvaldībai piederošais vietējās nozīmes ar grants segumu klātais ceļš aizaudzis ar kokiem un krūmiem, kuri braucējiem skrāpējot automašīnu sānus. Vienas brauktuves platumam jābūt no 10,5 līdz 12 metriem. Tāpēc viņš nolēmis cirst, noslēdzot līgumu ar meža izstrādes firmu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.