Foto – Aija Geida

Izmēģini! Krāsnī cepts ķirbis ar kartupeļiem un mocarellu 0

Sastāvdaļas
• 700–800 g sviesta ķirbja
• 700 g kartupeļu
• 250 g mocarellas siera
• 2–3 ķiploka daiviņas
• 3–4 ēdamkarotes olīveļļas
• ⅓ tējkarotes maltu melno piparu
• ⅓ tējkarotes kurkumas
• pustējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
Tu pati sev pieliec klāt gadus! 8 ieradumi, kas liek sievietēm novecot ātrāk
Kokteilis
Lūdzu, lūdzu, kaut es būtu viens no viņiem: cilvēki, kas dzimuši šajos trijos datumos, tiek uzskatīti par visgudrākajiem pasaulē
Kokteilis
Ir tikai daži izredzētie… Noskaidro, vai tev blakus stāv spēcīgs sargeņģelis
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ja ķirbim bieza miza, to nomizo, ja ne, sagriež šķēlītēs, kartupeļus – biezos salmiņos. Ķiplokus sakapā. Dārzeņus pārslaka ar eļļu, pārkaisa ar sāli, maltiem melnajiem pipariem un kurkumu. Pārkaisa sasmalcinātus ķiplokus. Liek cepties +200 °C 30–35 minūtes. Piecas minūtes pirms cepšanas beigām saliek mocarellas šķēlītes un ļauj tām izkust. Vakariņas būs aromātiskas un vieglas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.