Publicitātes foto

Izsludina Izcilās garšas meklējumu konkursu Latvijas bāru un restorānu pārstāvjiem 0

Katram garšu pavēlniekam ir savs radošais skatījums dzērienu pagatavošanas mākslā, tāpēc Gemoss sadarbībā ar Libbey un Monin izsludina konkursu Izcilās garšas meklējumos, lai Latvijas bāru un restorānu kokteiļu meistari atrādītu savas garšu izjūtas un bārmeņa prasmes.

Kokteilis
Numerologi nopludinājuši laimīgo sarakstu: šajos četros datumos dzimušajiem Ugunīgā Zirga gads būs neprātīgi veiksmīgs
Buratino tiks aprīts: Strelkovs no cietuma prognozē, ar ko beigsies “romāns” starp Vašingtonu un Kremli 49
Šausmas Ropažu novadā: “Airbnb” viesi izdemolē viesu māju un apdraud saimnieku dzīvību 3
Lasīt citas ziņas

‘’Latvijā ir ļoti daudz prasmīgu un meistarīgu bārmeņu, turklāt katrs ar savu unikālo skatījumu kokteiļu radīšanā, tāpēc šis konkurss ir iespēja katram atrādīt savu veikumu un arī atklāt kādas jaunas garšas, pirms sākusies veldzējošo kokteiļu baudīšanas sezona,’’ stāsta Monin zīmola vadītājs Inguss Reizenbergs. Ikviens bāra vai restorāna pārstāvis var radīt savu unikālo garšu, pieteikt to konkursam un pretendēt uz finālu, lai cīnītos par vērtīgām balvām no Gemoss, Libbey un Monin, profesionālo iemaņu attīstībai nākotnē.

Publicitātes foto
CITI ŠOBRĪD LASA

Lai piedalītos konkursā, jāpagatavo short vai long drink kokteilis, jāizmanto ēdama dekorācija un vismaz viens Monin produkts, dzēriens jāpasniedz Libbey glāzē, tas jāiekļauj kokteiļkartē un gala veikums jāatrāda arī sociālajos tīklos. Katra bārmeņa radošais veikums un veselīgā konkurence veicinās visiem kopīgi atklāt izcilākās garšas kokteili Latvijā.

Labāko kokteiļu meistari tiksies finālā, kur savas izcilās garšas veikumus demonstrēs auditorijai, lai noskaidrotu galvenās balvas ieguvēju. Izcilākās kokteiļa garšas radītājs balvā saņems 300 eiro dāvanu karti no Gemoss, savukārt pārstāvētais bārs vai restorāns – 700 eiro dāvanu karti Libbey glāžu un Monin produktu iegādei.

Konkurss notiek no 1. februāra līdz 30. aprīlim.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.