Jānis Aišpurs
Jānis Aišpurs
Foto – Anda Krauze

Lasa grāmatas un maina paradumus. Nevaru sevi saukt par grāmatu tārpu, bet, ja trāpās laba lasāmviela, nespēju atrauties. Es esmu stāstnieks, un arī grupa The Sound Poets ir stāstnieki. Mums primārs ir stāsts, tā saturs, nevis salūts un citi specefekti. Mūsu dziesmas ir līdzīgas Eiropas kino, kur ir daudz jautājumu, bet ne uz visiem tiek sniegtas atbildes. 0


Man gribas, lai grāmata pakutina smadzenes, liek no cita skatpunkta paraudzīties uz vispārcilvēciskām vērtībām. To es guvu nesen izlasītajās grāmatās – Skota Peka “Ceļš, kuru izvēlēties” un Ričarda Rora “Ādama atgriešanās”, kas, šķiet, ir kļuvusi par latviešu vīriešu kulta literatūru. Kā šīs grāmatas ietekmēs manu dzīvi, pagaidām vēl pāragri spriest, jo pārmaiņas nenotiek vienas dienas laikā. Cīņa ar ieradumiem, ar ego, ar pagātnē pieļautām kļūdām, kas traucējušas sasniegt labāku rezultātu, neko nedod, ja tai pievēršas kampaņveidīgi, ir jāiegulda mērķtiecīgs un pastāvīgs darbs.

Reklāma
Reklāma
7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai
Dārzs
FOTO. Cik šogad maksā stādi, un kas ir piedāvājumā? Reportāža no Siguldas Stādu parādes
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā
Lasīt citas ziņas

Manā apziņā spēcīgu nospiedumu atstāja Viljama P. Janga grāmata “Būda”. Kopš tās izlasīšanas es vairs neesmu tik kategorisks, vairos tiesāt citus un pamācīt, kā jārīkojas, lai sanāktu pareizi. Jo ikviena viedoklis ir ļoti subjektīvs.

Ceļo un paplašina redzesloku. Jo vairāk esi redzējis un zini, jo bagātāks kļūsti. Tāpēc nav šaubu, ka ceļošana pilnveido cilvēku.

CITI ŠOBRĪD LASA
Šovasar man ar ģimeni bija izcila nedēļa. Iekāpām mašīnā un krustu šķērsu izbraukājām Latviju. Satikām tik daudz foršu cilvēku, redzējām tik daudz skaistu vietu un piedzīvojām tik daudz jauku situāciju, ka vēl ilgi būs ko atcerēties! Man patīk būt ceļā.
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.