Foto – Juris Beikmanis

Jāņu mātes vasaras tomātu zupa jeb gaspačo. Laba recepte, ja ir cukura diabēts 0

4porcijas. Pagatavošanas laiks~ 1,5h

Vienā porcijā: olbaltumvielas- 5; tauki – 8 ;ogļhidrāti – 20; Kcal- 172; maizes vienības – 1,6

Reklāma
Reklāma

Nepieciešamās sastāvdaļas:

Kokteilis
FOTO. Mākslīgais intelekts nosauc 10 pasaules pievilcīgākos vīriešus. Starp tiem – pretrunīgi vērtēts Latvijas politiķis
Kokteilis
“Citreiz pirms koncerta nepieciešams atgādināt ētiku un pieklājības etiķeti” – Madara Raabe vīlusies par koncertā Siguldā pieredzēto
Notriektā tautumeita 10
Lasīt citas ziņas

1,5 kg tomātu
1 liels gurķis
3 ķiploku daiviņas
5 seleriju kāti
1 sarkanais sīpols
1 sarkanā paprika

4 ēdamkarotes olīveļļas
1 citrons ( ja nepieciešams pievienot sulu pēc garšas)
sāls, svaigi malti melnie pipari
Balzamiko, tabasco mērces
Pasniegšanai: buntīte svaiga bazilika

Pagatavošanas gaita:

CITI ŠOBRĪD LASA

Tomātus blanšē, novelk miziņas. ~ 500 g tomātus sagriež mazos gabaliņos, pārējos sablendē.

Gurķi, selerijas kātus, papriku sagriež mazos gabaliņos. Sīpolu notīra, smalki sagriež, ķiploku daiviņas notīra un izspiež caur ķiploku spiedni.

Pēc izvēles pasniedz pārkaisītu ar svaigu baziliku.

Recepte no www.MSDpacientiem.lv

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.