Foto-Anda Krauze

Jāņu siera kompliments – neparasta uzkoda svētku galdam 1

Sastāvdaļas vienai porcijai – 100 g Jāņu siera, 4 gab. rabarberu stienīšu, 50 g meža zemeņu, sausserža ogu, sarkano skābeņu lapas, sauja graudu (pēc izvēles). Svaigs gurķis, sviests, piedevas pie sviesta – biešu pulveris un zaļumi.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Marinādei – ūdens, anīss, kanēļa standziņa, krustnagliņas, medus, balzamiko etiķis (daudzumu izvēlas saimniece pēc savas garšas).

Pagatavošana.

Sieru sagriež gabaliņos un uz karstas pannas apcep. Rabarberiem novelk miziņu, tos sagriež gabaliņos un iemarinē uz diennakti, pievieno svaigu timiānu. Apcep sviestā, ietin sarkanās skābeņu lapās. Piedevai var izmantot mārrutku sviestu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.