ATTĒLAM IR ILUSTRATĪVA NOZĪME
ATTĒLAM IR ILUSTRATĪVA NOZĪME
Foto – Shutterstock

“Ko tu te slēpies?” 4

Baiba (šeit un turpmāk meiteņu un viņu vecāku vārdi mainīti) ir Olgas meita. Šobrīd studē kriminālistiku Anglijā, trenējas peldēšanā, plāno atgriezties Latvijā un modernajā pieccīņā, kur savulaik bijusi 7. vietā pasaulē junioru konkurencē. Uz tikšanos ar mani Baiba speciāli atlidoja no Anglijas.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
15 saderīgākie zodiaka zīmju pāri: viņiem ir pa spēkam radīt ideālu ģimeni
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara 44
Krievijas “lācis” Putins asina nagus, lai sagrābtu arvien vairāk Eiropas uzņēmumu
Lasīt citas ziņas

“Kad sāku pie Balahničova Kleistos trenēties, man bija 14 gadu. Par mani trīs gadus vecākā māsa jau kādu pusgadu tur bija. Kad pirmo reizi gāju pirtī, ietinos dvielī. “Ko tu te slēpies?” man jautāja treneris. Pārsteigta redzēju, ka māsa galīgi plika, tāpat citas meitenes, kam 16, 13 un 10 gadi. Treneris tikai noteica visu priekšā, ka es vēl maziņa un kaunīga, lai izģērbtos. Sāku pat tā kā neērti justies. Tomēr sapratu, ka kaut kas nav kārtībā. Kādas trīs nedēļas gājām pirtī tā: es dvielī vai peldkostīmā, pārējās – kailas. Pārmetu māsai: tu taču pat tēva priekšā nekad neizģērbies! Bet viņa: treneris teica, ka apģērbtai pirtī ir kaitīgi, jābūt plikai, tas ir efektīgāk, un tad es tikšu pie medaļas,” stāsta Baiba.

Sandrai treneris savukārt esot teicis, ka, kailai peroties, vieglāk nomest svaru. Baiba turpina: “Pirtī gājām divas reizes nedēļā. Savām acīm redzēju, ka, piemēram, Sandru treneris pēra un masēja, ne tikai viņai guļot uz vēdera, bet arī uz muguras, cilāja kājas, ar rokām pieskārās intīmām vietām. Pats treneris bija ģērbies platos šortos un cepurē. Pavisam lielā šokā biju nelielā peldbaseinā Jūrmalā, ko treneris īrēja nodarbībā. Pieeju pie baseina un redzu, ka māsa peld pavisam kaila un treneris no malas vēro. Teicu: ko tu dari?! Treneris, lūk, esot iegalvojis, ka kailai vieglāk konstatēt peldēšanas tehnikas nianses… Māsa teica, ka vairs kaila nepeldēšot, bet man likās, ka viņa vēl nesaprata, kas notiek. Tad – pēc kādām trijām nedēļām – arī visu izstāstīju vecākiem.”

CITI ŠOBRĪD LASA

Baiba stāsta, ka māsa Tamāra par notikušo negrib runāt, kad tomēr nākas atcerēties, raud un ļoti pārdzīvo. Uzreiz pēc notikušā māsa, kad attapusies, bijusi histērijā, teikusi, ka treneris viņu pakļāvis.

“Treneris bija stingrs. Diemžēl bieži iedzēris. Atceroties to laiku, tagad zīmīgi liekas, ka puikām viņš nelika iet plikiem pirtī, vismaz man tas nav zināms. Neredzēju, ka viņš iet pirtī, kad tur ir puikas. Kad mēs gājām, tad vienmēr atrada iemeslu arī bez pēršanas un masāžas: ūdeni nomainīt, arbūzu iedot, tāpat aprunāties. Ar tagadējo prātu saprotu: treneris ar meitenēm gudri manipulēja, katru individuāli pārliecināja, kāpēc pirti jāiet kailai. Uzskatu, ka viņš no tā un grābstīšanās guva seksuālu apmierinājumu. Par to treneris pelnījis bargu sodu. Man pašai pretīgi to visu atcerēties, bet māsai un Sandrai joprojām ir lielas psiholoģiskas problēmas,” kad atvadāmies, Baibai acīs ir asaras.

“Kad jaunākā meita man izstāstīja, uzreiz skrēju pie otras meitas. Viņa uzreiz nosarka: “Mammu, bet viņš taču ir treneris!” No pārdzīvojuma es saslimu uz vairākām dienām. Es pati taču biju savas meitas pie Oļega aizvedusi, jo viņš skaitījās labs treneris… Ar vīru bija vienisprātis, ka jādodas uz policiju,” atceras meiteņu māte Olga.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.