Foto-edimdoma.ru

Jauno kartupelīšu un redīsu salāti 0

Sastāvdaļas – redīsu buntīte, 3 svaigi gurķi, 6 jaunie kartupeļi, zaļie lociņi, ķiploka daiviņa, 200 g krējuma, šķipsniņa maltu melno piparu, sāls, salātlapas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Slepkavas jūsu virtuvē: 8 pārtikas produkti, kas klusām iznīcina jūsu aknas, un var būt kaitīgāki pat par alkoholu
RAKSTA REDAKTORS
“No rīta gribēju sasiet kurpes, jutu, ka nevaru normāli saņemt kurpju šņores…” Mārtiņš slimo ar neārstējamu slimību un cīnās par taisnīgumu veselības aprūpē
Kokteilis
Ko katrai zodiaka zīmei noteikti vienreiz mūžā vajadzētu pamēģināt? Lauvām jāpiedalās talantu šovā
Lasīt citas ziņas

Kartupeļus rūpīgi nomazgā un ar visu miziņu novāra vieglā sālsūdenī līdz gatavībai. Ļauj atdzist.

Salātlapas saplūkā ar rokām, redīsus un gurķus sagriež mazos riņķīšos. Lociņus sagriež mazos gabaliņos.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kartupelīšus ar visu mizu sagriež aplīšos vai pusapļos, ja kartupeļi ir lieli.

Salātu traukā saliek saplūkātās salātlapas, redīsus, gurķus, kartupeļus, lociņus.

Gatavo mērcīti. Krējumu samaisa ar sasmalcinātu ķiplociņu, pievieno sāli un piparus.

Salātus samaisa ar mērcīti.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.