Ivara Bušmaņa foto

Nav ko domāt, dzīvojam kopā! 0

– Es savu sievu atradu pēc horoskopa. Viņa ar draudzeni atnāca pie manis un pasūtīja horoskopus. Skatos – kas tad tas! Mums viss sakrīt! Ceturtdienā izveidoju viņas horoskopu, pirmdien satikāmies un teicu – dzīvojam kopā! Nav ko daudz domāt. Pagājušajā vasarā nosvinējām 25. kāzu gadadienu. Jauns cilvēks var iemīlēties katru gadu. Tas ir dabiski. Bet vai varēs kopā nodzīvot līdz mūža galam? Tā ir pavisam cita lieta. Mēs ar sievu pat nepaguvām iemīlēties, kad jau dzīvojām kopā. Ja es nebūtu redzējis viņas horoskopu, mēs paietu viens otram garām, – savu drosmīgo soli atceras Igors Manga. Viņš ir diplomēts biškopis, savulaik beidzis Vīlandes lauksaimniecības skolu un strādājis sovhozā. Padomju laikos bijis labi būt biškopim, jo pats esi sev saimnieks. Tiešais priekšnieks – galvenais agronoms – daudz no biškopības nav sapratis. Mangam bijis daudz brīva laika, lai izglītotos, viņu interesējusi astroloģija. Astrologa diplomu Mangam pasniedzis grāfs Arnolds Kaizerlings, kas septiņus gadus pēc kārtas rīkojis astrologu seminārus sava tēva muižā Raikulā. Viņa tēvs bijis slavenais filozofs Ermans Kaizerlings, Nikolaja Berdjajeva draugs. Laimīgi sākusies perestroika, un Manga ar pilnu tvaiku devies astroloģijas jomā. Šajā ziņā viņam pieder Ginesa rekords. Lasījis lekcijas Igaunijas bērnudārzos, skolās, kolhozos, sovhozos, veikalos, fabrikās, Ārlietu ministrijā, kultūras namos… Vai šis rekords ir fiksēts?

Reklāma
Reklāma
Izrādās, gurķus ar tomātiem nedrīkst ēst kopā! 8 produktu kombinācijas, no kurām labāk izvairīties 3
Putina sabiedrotais brīdina par globālu karu un “traģēdiju visai cilvēcei”
Kokteilis
VIDEO. Personības tests: izvēlies vienu dakšu un atklāj, ko tava izvēle liecina par tevi
Lasīt citas ziņas

– Starptautiskajā astrologu kongresā Šveicē 1993. gadā uzstājos ar runu, kā Padomju Savienībā bija iespējams strādāt par astrologu. Izstāstīju, kā esmu lasījis lekcijas visā Igaunijā. Un kongresa delegāti secināja – tas ir Ginesa rekords, – palepojas Igaunijas slavenākais astrologs, kurš vēl aizvien veido zvaigžņu kartes gan jauniem ministriem un valdībām, gan parastiem mirstīgajiem.

– Ja pie manis atnāk 40 –45 gadus vecs vīrietis, bez skatīšanās zvaigznēs redzu – laulības krīze. Vīrietis nezina, vai turpināt veco laulību vai uzsākt jaunu. Baidās un lūdz, lai jaunajai sievietei izveidoju zvaigžņu karti. Kāda māte pasūtīja abu savas meitas pielūdzēju horoskopus, jo meita nekādi nevarot izvēlēties. Un zvaigznes skaidri pateica – šis der, bet otrs ne, – astrologs stāsta par horoskopu palīdzību izvēles brīdī.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mūsu valdītāji

Vēl “Lauku Avīzes” laikos Igors Manga veidojis Gorbunova, Birkava, Paula, Šķēles, Repšes (kas beidzās ar teikumu: viņš vēl ziepes savārīs) horoskopus. Tagad, aplūkojis mūsu valsts premjera un Valsts prezidenta dzimšanas datus, astrologs saka, lūk, ko:

– Māris Kučinskis (28.11.1961.) ir Vērša gadā dzimis Strēlnieks. Šis cilvēks politikā nav iesācējs, un viņam ir spēcīgs raksturs. Vērša gads un Strēlnieks – tas nozīmē saskarsmi, starptautiskās attiecības. Arī jūsu prezidente Vaira Vīķe-Freiberga ir Strēlnieks, šiem cilvēkiem padodas starptautiskās attiecības. Bet premjeram vērojama arī tautsaimnieciska, pat lauksaimnieciska nosliece (Vērša gada dēļ), tomēr vienlīdz labi var darboties biznesā, tirdzniecībā un politikā. Viņš ir uz ilgu laiku. Gan Igaunijā, gan Latvijā viss valsts pārvaldes smagums gulst uz premjeru pleciem. Kučinskim ir šis spēks. Martā viņam vajag padomāt, kā koriģēt plānus. Un aprīlī var sākt darboties pilnā jaudā, – zvaigznēs rakstīto atklāj Igors Manga un pievēršas mūsu Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa dzimšanas datiem – 15.06.1966.

– O, esam dzimuši vienā dienā! – priecīgi iesaucas astrologs. Bilstu, ka mūsu prezidents ir pārcietis sirds operāciju. Bet astrologs prezidentam iesaka saudzēt rokas un kājas, tālab uzmanīgi jāvada auto, arī ar velosipēdu nedrīkst trakot, tāpat slēpošana un pārgājieni lai būtu saprāta robežās.

Reklāma
Reklāma
– Prezidentam vajag balstu, viņš nevar strādāt viens. Jāsapulcē pamatīga komanda. Viņam piestāv intelektuāļi, jo pats daudz domā. Varbūt reizēm pat par daudz visu izsver. Daudz kas būs atkarīgs no prezidenta padomdevējiem, ja tie būs profesionāli, viss būs kārtībā. Prezidentam maijs būs grūts mēnesis, bet vasarā sāks veikties. Lai gan viņiem ar premjerministru ritmi nesakrīt, tomēr prezidents var saprasties ar katru, ja grib. Premjerministrs ir spēcīgs un varēs prezidentam palīdzēt, būt viņa atbalsts. Viņi labi sapratīsies. Prezidentam ļoti radošs būs 2018. gads. Es jūsu prezidentu mūsu abu kopīgajā dzimšanas dienā atcerēšos. Pats to svinēšu Kadriorgas parkā uz muzeja kāpnēm, – atklāj astrologs.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.