Foto – Shutterstock

Izmēģināšanas vērti paņēmieni zemapziņas iesaistīšanai 13

Jauna mēness laikā pirms gulētiešanas uzrakstīt skaidri noformulētu vēlmi uz papīra un nolikt lapiņu zem spilvena.

Reklāma
Reklāma
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 7
“To bezjēdzīgo brīvdienu 1. maijā sen bija laiks izbeigt.” Sociālo tīklu lietotāju viedokļi par 1.maiju kā oficiālu brīvdienu
Lasīt citas ziņas

1. Lapu, uz kuras uzrakstīta vēlēšanās, salocīt un palikt zem sveces, kas sadalīta septiņās iedaļās. Domās atkārtojot šo saturu, katru dienu nodedzināt pa vienai sveces iedaļai. Pēdējā dienā sadedzināt arī vēlmes lapiņu, bet pelnus palaist pa vējam.

2. No krāsainiem avīžu un žurnālu izgriezumiem izveidot veiksmes vizuālo kolāžu – stiprināmās emocijas raisošus cilvēkus, iekārotu priekšmetu, izsapņota ceļojuma galamērķi; pielikt to redzamā vietā, lai pirmais
skatiens pēc uzmošanās kristu tieši uz tās.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Pilnmēnesī ierunāt vēlmi glāzē ar avota ūdeni, nākamajā nedēļā katru vakaru pirms gulētiešanas to pa malciņam iedzert.

4. Jaunā mēnesī uzrakstīt vēlmi uz papīra – ar domu, ka tā ir vēstule sargeņģelim. Izvēlēties sveci krāsā, kas tajā brīdī visvairāk uzrunā, sadedzināt uz tās zīmīti, un, kad svece izdzisusi, pelnus palaist vējā.

5. Apzināties un uztverē nostiprināt sev svarīgu emociju un norišu saistību ar krāsām, piemēram: sarkanā – kaisle jūtu dzīvē, rozā – romantika, zaļā – patīkams uzbangojums naudas plūsmā, brūnā – saistība ar nekustamajiem īpašumiem, melnā – iedvesma un spēks aizstāvēt savu pārliecību viedokļu sadurā. Tiklīdz kādā no šīm jomām uzmirdz priecīgs pavērsiens, iesiet mezglu attiecīgās krāsas dzijas pavedienā, diegā, lakatā, šallītē.

6. Ja noticis pretējais un kādā no šīm jomām sākas panīkums, atraisot vajadzīgo veiksmes mezglu, atbrīvot tajā ielikto enerģiju.


SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.