Kā ziemai uzglabāt skābenes – labāk saldēt, sālīt vai marinēt? 11

Kā ziemai uzglabāt skābenes – labāk saldēt, sālīt vai marinēt? TV24 raidījuma “Šefpavārs. Uz līnijas” skatītāja jautā šefpavārei Inai Poliščenko.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Sieviete, pētot mammas skolas albumu, uzduras kādai unikālai fotogrāfijai: vai atpazīsti, kurš tajā redzams?
Kas notiek Lietuvā? Aculiecinieks iemūžinājis uz dzelzceļa sliedēm reti redzamu ainu
Veselam
Ārste atklāj piecus dīvainus, bet efektīvus veidus, kā izvairīties no saaukstēšanās
Lasīt citas ziņas

Populārākais veids ir saldēšana, kas ļauj saglabāt maksimāli daudz vitamīnus un garšas īpašības. “Viens variants ir likt skābeņu lapiņas vienu uz otras paciņā vai kādā citā iepakojumā. Vai arī skābenes var viegli noblanšēt, tad tās aizņems mazāk vietas,” iesaka Ina.

Kā notiek skābeņu blanšēšana? To uzzini, noskatoties Inas skaidrojumu video!

CITI ŠOBRĪD LASA

Raidījums tapis sadarbībā ar veikalu tīklu LaTS un uzņēmumiem Fissman Latvija un Gemoss!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.