Kā ziemai uzglabāt skābenes – labāk saldēt, sālīt vai marinēt? 11

Kā ziemai uzglabāt skābenes – labāk saldēt, sālīt vai marinēt? TV24 raidījuma “Šefpavārs. Uz līnijas” skatītāja jautā šefpavārei Inai Poliščenko.

Reklāma
Reklāma
Mākslīgais intelekts nosauc 6 vārdu īpašniekus, kuriem Līgo svētki būs īpaši izdevušies
Kokteilis
Neticami, bet tava auto marka atklāj par tevi vairāk, nekā spēj iedomāties 64
TV24
“Ar šo gājienu viņi iešāva sev kājā!” Amerikā bijušais čekas aģents citējis Rajevu savā raidījumā 122
Lasīt citas ziņas

Populārākais veids ir saldēšana, kas ļauj saglabāt maksimāli daudz vitamīnus un garšas īpašības. “Viens variants ir likt skābeņu lapiņas vienu uz otras paciņā vai kādā citā iepakojumā. Vai arī skābenes var viegli noblanšēt, tad tās aizņems mazāk vietas,” iesaka Ina.

Kā notiek skābeņu blanšēšana? To uzzini, noskatoties Inas skaidrojumu video!

CITI ŠOBRĪD LASA

Raidījums tapis sadarbībā ar veikalu tīklu LaTS un uzņēmumiem Fissman Latvija un Gemoss!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.