Kā ziemai uzglabāt skābenes – labāk saldēt, sālīt vai marinēt? 1

Kā ziemai uzglabāt skābenes – labāk saldēt, sālīt vai marinēt? TV24 raidījuma “Šefpavārs. Uz līnijas” skatītāja jautā šefpavārei Inai Poliščenko.

Reklāma
Reklāma
VIDEO. “Divas mašīnas pašvaldības policijas atbrauca” – Ogrē slēgts bērnu izveidotais dzērienu veikals
Kokteilis
Ja tavas mājas numurā ir kāds no šiem 3 cipariem, tev ir potenciāls sasniegt visu, ko sirds kāro 26
“To bezjēdzīgo brīvdienu 1. maijā sen bija laiks izbeigt.” Sociālo tīklu lietotāju viedokļi par 1.maiju kā oficiālu brīvdienu
Lasīt citas ziņas

Populārākais veids ir saldēšana, kas ļauj saglabāt maksimāli daudz vitamīnus un garšas īpašības. “Viens variants ir likt skābeņu lapiņas vienu uz otras paciņā vai kādā citā iepakojumā. Vai arī skābenes var viegli noblanšēt, tad tās aizņems mazāk vietas,” iesaka Ina.

Kā notiek skābeņu blanšēšana? To uzzini, noskatoties Inas skaidrojumu video!

CITI ŠOBRĪD LASA

Raidījums tapis sadarbībā ar veikalu tīklu LaTS un uzņēmumiem Fissman Latvija un Gemoss!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.