Foto – Aija Geida

Kabaču laiviņas ar sarkanajām pupiņām un papriku 0

Sastāvdaļas
• 2 nelieli kabači vai cukīni
• 200 ml konservētu sarkano pupiņu
• 200 g labi kūstoša siera
• paprika
• 2 ķiploka daiviņas
• 2 ēdamkarotes augu eļļas
• ½ tējkarotes maltu melno piparu
• ½–1 tējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
“Un ko “Lidl”, “Maxima”, “Rimi”, “Senukai”? Iekasē tikai no tautas naudiņu,” pirms “Melnās piektdienas” latvieši atklāj vienu veikalu, kur jādodas iepirkties
Ukrainas iznīcinātājs, bombardē un bloķē okupantu ceļu uz karsto punktu; krievu pašnāvnieki spridzinātāji bezspēcīgi
TV24
Slaidiņš: “Ja krīt Pokrovska, tad gandrīz droši, ka Krievija turpmākais mērķis būs…”
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Kabačus nomazgā un pārgriež gareniski uz pusēm. Ar karoti izgrebj mīkstumu un sagriež to smalkos gabaliņos. Ja kabacis pāraudzis, mīkstumu neizmanto. Pupiņas nokāš un tām pievieno kabaču mīkstumu, augu eļļu, sakapātus ķiplokus, smalki sagrieztu papriku un sarīvētu sieru. Masu samaisa, sadala četrās daļās un desiņas veidā ar rokām liek kabaču laiviņā un pieplacina. Cep iepriekš līdz +200 °C sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 25 minūtes.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.