Foto – Aija Geida

Kabaču laiviņas ar sarkanajām pupiņām un papriku 0

Sastāvdaļas
• 2 nelieli kabači vai cukīni
• 200 ml konservētu sarkano pupiņu
• 200 g labi kūstoša siera
• paprika
• 2 ķiploka daiviņas
• 2 ēdamkarotes augu eļļas
• ½ tējkarotes maltu melno piparu
• ½–1 tējkarote sāls

Kokteilis
Ko vilkt mugurā, sagaidot Ugunīgā Zirga gadu? Padomi katrai zodiaka zīmei, lai piesaistītu veiksmi un harmoniju
Kas tad nu? Baltais nams paziņo, ka Trampa un Zelenska tikšanās laiks tiek pārcelts
Ir laiks atbrīvoties no vecā: 5 lietas, kuras būtu ieteicams izmest pirms Jaunā gada 12
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Kabačus nomazgā un pārgriež gareniski uz pusēm. Ar karoti izgrebj mīkstumu un sagriež to smalkos gabaliņos. Ja kabacis pāraudzis, mīkstumu neizmanto. Pupiņas nokāš un tām pievieno kabaču mīkstumu, augu eļļu, sakapātus ķiplokus, smalki sagrieztu papriku un sarīvētu sieru. Masu samaisa, sadala četrās daļās un desiņas veidā ar rokām liek kabaču laiviņā un pieplacina. Cep iepriekš līdz +200 °C sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 25 minūtes.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.