Foto: minadezhda/Shutterstock

Kabaču un citronu ievārījums ar ingveru 0

Sastāvdaļas
• 1,5 kg kabaču
• 1 liels citrons
• 50 g ingvera saknes
• 300 g cukura

Reklāma
Reklāma
Mājas
Māju apsēdušas peles? 15 smaržas, kuras šie grauzēji vienkārši nespēj paciest
Kokteilis
Īpaša enerģija: 4 dzimšanas datumi, kas sevī ietver gudrību no iepriekšējām dzīvēm
Paciente ar sūdzībām par galvassāpēm vēršas vairākās slimnīcās, taču pretī saņem vien nievājošu attieksmi – kā vēlāk izrādās, viņai diagnosticēta nopietna slimība
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Kabačus nomizo, izņem sēklotni, sagriež nelielos gabaliņos. Liek katlā, uzlej nedaudz ūdens, uzliek vāku un sautē 10 minūtes. Ingvera sakni nomizo un smalki sarīvē. Citronu ar visu mizu sagriež mazos gabaliņos. Aptuveni 200 ml ūdens (vai mazāk, ja kabacis sulīgs) savāra ar ingveru, cukuru un citronu, uzlej kabacim. Vāra uz mazas uguns, bieži apmaisot, kamēr gabaliņi tikpat kā izšķīduši.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.