Foto – Bonappetit.lv

Kafijas granita 0

Sastāvdaļas

2gl. espresso kafija

1/3 gl. tumšais “Muscovado” cukurs

šķipsniņa sāls

1/2gl. saldais krējums
Pagatavošana

Espresso kafiju pārliet bļodā, pievienot cukuru un sāli un samaisīt, kamēr viss izšķīst. Atdzesēt līdz istabas temperatūrai. Kafiju pārliet plastikāta traukā, uzlikt vāku un ielikt saldētavā. Saldēt apm. 30 min, ik pa brīdim apmaisot.
Pirms pasniegšanas saldo krējumu uzputot un sakārtot deserta trauciņos. Kafijas granitu samaisīt un sakārtot deserta trauciņos. Pasniedz uzreiz.

Reklāma
Reklāma

Recepti piedāvā

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.