Foto – Bonappetit.lv

Kafijas granita 0

Sastāvdaļas

2gl. espresso kafija

1/3 gl. tumšais “Muscovado” cukurs

šķipsniņa sāls

1/2gl. saldais krējums
Pagatavošana

Espresso kafiju pārliet bļodā, pievienot cukuru un sāli un samaisīt, kamēr viss izšķīst. Atdzesēt līdz istabas temperatūrai. Kafiju pārliet plastikāta traukā, uzlikt vāku un ielikt saldētavā. Saldēt apm. 30 min, ik pa brīdim apmaisot.
Pirms pasniegšanas saldo krējumu uzputot un sakārtot deserta trauciņos. Kafijas granitu samaisīt un sakārtot deserta trauciņos. Pasniedz uzreiz.

Reklāma
Reklāma

Recepti piedāvā

Tas sāksies 6. jūlijā un ilgs 30 dienas pēc kārtas: Eiropā gaidāmi laikapstākļu pavērsieni un anomālijas
Kad visas bikses spiež: kāpēc ar gadiem vēders kļūst apaļāks un kā to apturēt – padomi, kas patiešām strādā
Krievijai tuvojas jauna krīze – no veikalu plauktiem var pazusts iecienīts produkts. Maize turpmāk būs tikai uz taloniem?
Lasīt citas ziņas

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.