Foto – Bonappetit.lv

Kafijas granita 0

Sastāvdaļas

2gl. espresso kafija

1/3 gl. tumšais “Muscovado” cukurs

šķipsniņa sāls

1/2gl. saldais krējums
Pagatavošana

Espresso kafiju pārliet bļodā, pievienot cukuru un sāli un samaisīt, kamēr viss izšķīst. Atdzesēt līdz istabas temperatūrai. Kafiju pārliet plastikāta traukā, uzlikt vāku un ielikt saldētavā. Saldēt apm. 30 min, ik pa brīdim apmaisot.
Pirms pasniegšanas saldo krējumu uzputot un sakārtot deserta trauciņos. Kafijas granitu samaisīt un sakārtot deserta trauciņos. Pasniedz uzreiz.

Recepti piedāvā

Kokteilis
Ātrs psiholoģiskais tests: sarkana, zila vai dzeltena – kuru krāsu izvēlies tu?
RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Kokteilis
Smieklīgi, bet patiesi: šīs 3 zodiaka zīmes šogad pelnījušas žagarus zem eglītes 3
Lasīt citas ziņas

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.