Foto – Aija Geida

Mannas biezputra ar karamelizētām plūmēm, pistācijām un pīlādžu mērci 1

Sastāvdaļas:
80 gr mannas putraimu
300 gr piena
50 gr sviests
50 gr cukurs
30 gr medus
100 gr plūmes
100 gr pīlādži
1 kanēļa standziņa
20 gr pistācijas

RAKSTA REDAKTORS
“Es strādāju divos darbos, bet iekrāt neko nevaru, aug divas meitas, vēl kredīts!” Latvijas Radio 2 ētera balss Kaspars par reālo ekonomisko situāciju Latvijā
No rīta vēl brauca uz tirdziņu un priecājās par sniegu! Izdzisusi Latvijas slavenākās pundurcūciņas Žorika dzīvība
Piecas lietas, kuras kaķi dara katru dienu, taču uzskatīs jūs par lielākajiem ienaidniekiem, ja tajās iejauksieties
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana 2 personām:
Uzvāra pienu, pievieno cukuru, sviestu un sāli, iemaisa mannu, vāra 6-7 min. Pannā izkausē cukuru un medu, pievieno sagrieztas plūmes, nedaudz pavāra.
Pīlādžus liek katlā, pievieno cukuru, kanēļa stangu un vāra uz nelielas uguns, izberž caur sietu.
Šķīvī liek putru, plūmes, uzlej mērci un dekorē ar rupji sagrieztām pistācijām

Ieteikums:
Ja putra paliek pāri, ēd aukstu ar kādu saldo mērci.

CITI ŠOBRĪD LASA

Recepte no restorāna “Neiburgs” šefpavāra Toma Godiņa

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.