Foto: Valdis Semjonovs
Kafijas krēms ar ogu mērci 0
Sastāvdaļas
1 l saldā krējuma,
200 ml vārītas dabīgās kafijas,
80 g cukura,
80 g želatīna.
“Tā nu mēs ēdām kā divi bomži,” Līga pastāsta par nepatīkamo pārsteigumu Āgenskalna tirgū
“Sviež ēdienu te pa galdu…” Magone vairs neklusē un atklāj, ko šova kameras viņas attiecībās ar Edgaru nenofilmēja
Eksperti ir nosaukuši 9 automašīnas, no kurām vajadzētu izvairīties pensionāriem
Pagatavošana.
Pusi saldā krējuma saputo ar cukuru, otru – bez cukura, tai pievieno kafiju. Abas daļas sajauc, pievieno uzbriedinātu želatīnu. Krēmu liek ledusskapī, lai sabiezē. Pasniedz ar ogu mērci, kas pagatavota no avenēm un zemenēm.



