Foto: Valdis Semjonovs
Kafijas krēms ar ogu mērci 0
Sastāvdaļas
1 l saldā krējuma,
200 ml vārītas dabīgās kafijas,
80 g cukura,
80 g želatīna.
Reklāma
Reklāma
Nepalaid garām šo datumu! Katras zodiaka zīmes veiksmīgākā diena decembrī
Ārkārtas situācija Krievijas Bruņoto spēku 69. divīzijā: karavīrs, atgriežoties no gūsta, nošāvis savus biedrus
10 lietas, kas bez žēlastības jāizmet no mājas līdz Jaunajam gadam. Vismaz viena no tām ir teju katram
Pagatavošana.
Pusi saldā krējuma saputo ar cukuru, otru – bez cukura, tai pievieno kafiju. Abas daļas sajauc, pievieno uzbriedinātu želatīnu. Krēmu liek ledusskapī, lai sabiezē. Pasniedz ar ogu mērci, kas pagatavota no avenēm un zemenēm.



