Aikāgaršo foto

Karameļu konfektes 0

Pagatavošana laiks: 30 min

Porcija: 6 cilvēkiem

Nepieciešams:

Karamelei

Cukurs – 180 g

Saldais krējums – 100 g

Sviests – 80 g

Pildījums

Rupji sasmalcinātas piparkūkas – 2 ēdamk.

Reklāma
Reklāma

Pilngraudu auzu pārslas – 1 ēdamk.

Sezama sēklas – 1 ēdamk.

Magoņu sēklas – 1 ēdamk.

Žāvētas dzērvenes – 1 ēdamk.

Rozīnes – 1 ēdamk.

Kokosa skaidiņas – 1 ēdamk.

Papildu nepieciešams

Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā 4
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 85
Viedoklis
Linda Tunte: “Es dzeru, lamājos, gāžu politiķus un eju prom no darba” 85
Lasīt citas ziņas

Cepamais papīrs vai folija – 20 gab. (10 x 10 kvadrātiņi)

Pagatavošana:

Pannā ieber cukuru un kausē, līdz tas izkusis zeltaini brūns. Cukuru nedrīkst sadedzināt, tad konfektes sanāks rūgtas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kad cukurs izkusis, pievieno sviestu un samaisi visu kopā.

Pielej klāt saldo krējumu un savāri viendabīgā karamelē.

Sajauc kopā visas pildījuma sastāvdaļas un pievieno karamelei. Visu kārtīgi samaisa.

Sagatavo papīrīšus, uz kuriem uzlikt konfektes.

Kamēr masa vēl silta, to pa vienai ēdamkarotei liec uz papīrīšiem un satin kā konfektes.

Atdzesē un baudi kārumus.

Atceries:

Izmanto tikai papīru, foliju vai plēvi, kas nepielīp un nesakūst siltumā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.