Foto: Aija Geida

Kāļu–siera salāti 0

Sastāvdaļas
• vidējs kālis
• 75 g selerijas saknes
• ⅓ balta redīsa
• 50 g Krievijas siera
• 150 g skābā krējuma (15%)
• 2 ēdamkarotes citrona sulas
• ķiploka daiviņa
• pustējkarote cukura
• ⅓ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
Vēstījums no viņpasaules: 12 veidi kā gari cenšas ar jums sazināties
Veselam
Augsts asinsspiediens? 9 augi un garšvielas, kas dabiski palīdz to mazināt
12 lietas, ko sievietes slepeni dara, bet nekad to neatzīst 4
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ķiploka daiviņu sīki sakapā, sieru smalki sarīvē. Skābajam krējumam pievieno sieru, citrona sulu, sāli, cukuru un ķiploka daiviņu un samaisa. Kāli, balto redīsu un selerijas sakni sarīvē skaidiņās. Pārlej mērci un iecilā salātos.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.