Foto: Aija Geida

Kāļu–siera salāti 0

Sastāvdaļas
• vidējs kālis
• 75 g selerijas saknes
• ⅓ balta redīsa
• 50 g Krievijas siera
• 150 g skābā krējuma (15%)
• 2 ēdamkarotes citrona sulas
• ķiploka daiviņa
• pustējkarote cukura
• ⅓ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Sist viņu vajag!?” Bijušais bokseris Mairis Briedis komentē savas emocijas saistībā ar Rosļikova ievēlēšanu 63
Brīdina par iespējamu katastrofu: Eiropu klusi iekaro “supermonstru” armija, kas posta ceļus un elektroapgādi
Kokteilis
atbrīvoties no ļaunās acs un atjaunot spēku: rituāli katrai zodiaka zīmei
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ķiploka daiviņu sīki sakapā, sieru smalki sarīvē. Skābajam krējumam pievieno sieru, citrona sulu, sāli, cukuru un ķiploka daiviņu un samaisa. Kāli, balto redīsu un selerijas sakni sarīvē skaidiņās. Pārlej mērci un iecilā salātos.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.