Foto: Aija Geida

Kāļu–siera salāti 0

Sastāvdaļas
• vidējs kālis
• 75 g selerijas saknes
• ⅓ balta redīsa
• 50 g Krievijas siera
• 150 g skābā krējuma (15%)
• 2 ēdamkarotes citrona sulas
• ķiploka daiviņa
• pustējkarote cukura
• ⅓ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
“Varbūt tas nelietis Brunavā nošāva mazo Modra draugu tieši brīdī, kad viņš kaut kur zem krūmiem bija aizsnaudies?” Lindas Mūrnieces lauku dzīves ainiņas
“Es vairs nevaru turpināt…” Darbību beidz iemīļots latviešu zīmols 5
Plāno iegādāties lietotu auto? 13 automašīnas, kuras var iegādāties pat ar lielu nobraukumu 54
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ķiploka daiviņu sīki sakapā, sieru smalki sarīvē. Skābajam krējumam pievieno sieru, citrona sulu, sāli, cukuru un ķiploka daiviņu un samaisa. Kāli, balto redīsu un selerijas sakni sarīvē skaidiņās. Pārlej mērci un iecilā salātos.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.