Foto – Aija Geida

Kāpostu salāti ar redīsiem pikantā mērcītē 0

Autors: Aija Geida, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
Kārlis Streips: Šoreiz droši vien godājamai dzejniecei vienkārši vajadzēja paklusēt
RAKSTA REDAKTORS
“Paldies kurjeram!” Vairāki cilvēki netiek pie saviem sūtījumiem pakomātos – piegādes uzņēmumi skaidro, kāpēc tā notiek
Lavrovs atgriežas “uz skatuves” ar pārsteidzošu paziņojumu par solījumu, ko ASV devušas Maskavai
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 200 g svaigu kāpostu
• 50 g redīsu
• gurķis
• 3 ēdamkarotes augu eļļas
• 1,5 tējkarotes baltvīna etiķa
• pustējkarote sojas mērces
• pustējkarote cukura
• pustējkarote sāls

Kāpostu ļoti smalki sasmalcina, pievieno baltvīna etiķi, sāli, cukuru un mīca, līdz atdalās sula. Pieliek gabaliņos sagrieztu gurķi un redīsus. Augu eļļu sajauc ar sojas mērci un pārlej salātiem. Samaisa un pasniedz. Var pārkaisīt sīki sakapātas dilles.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.