Foto – Aija Geida

Kāpostu salāti ar redīsiem pikantā mērcītē 0

Autors: Aija Geida, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
VIDEO. “Bolt” taksists atklāj, kādu summu nopelnījis vienas nedēļas laikā: “Latvijā ir darbi, kur pelna mazāk”
Kokteilis
Šī viena zodiaka zīme līdz Jāņiem jeb 24. jūnijam piedzīvos neticami spēcīgu veiksmes periodu
“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts 13
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 200 g svaigu kāpostu
• 50 g redīsu
• gurķis
• 3 ēdamkarotes augu eļļas
• 1,5 tējkarotes baltvīna etiķa
• pustējkarote sojas mērces
• pustējkarote cukura
• pustējkarote sāls

Kāpostu ļoti smalki sasmalcina, pievieno baltvīna etiķi, sāli, cukuru un mīca, līdz atdalās sula. Pieliek gabaliņos sagrieztu gurķi un redīsus. Augu eļļu sajauc ar sojas mērci un pārlej salātiem. Samaisa un pasniedz. Var pārkaisīt sīki sakapātas dilles.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.