Foto: Georgina198/SHUTTERSTOCK

Kāpostu tīteņi ar griķiem 0

Sastāvdaļas
• neliela kāpostgalviņa
• 100 g griķu
• 2 sīpoli
• 100 g skābā krējuma
• eļļa

Reklāma
Reklāma
“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts 13
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Novārītus griķus samaisa ar apceptiem sīpoliem, pievieno eļļu. Kāpostgalviņu liek viegli sālītā verdošā ūdenī un vāra ne ilgāk par 10 minūtēm. Atdzesē un atdala lapas. Tajās liek griķu biezputru un rūpīgi aizloka, izveidojot garenu formu. Apcep, pārliek paseklā katliņā vai pannā, pārlej ar krējumu un sautē uz nelielas liesmas 20–30 minūtes. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar zaļumiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.