Foto: Georgina198/SHUTTERSTOCK

Kāpostu tīteņi ar griķiem 0

Sastāvdaļas
• neliela kāpostgalviņa
• 100 g griķu
• 2 sīpoli
• 100 g skābā krējuma
• eļļa

Kokteilis
“Esam vienojušies.” Izskan baumas, ka eksprezidentes Vairas Vīķes-Freibergas vīrs nonācis pansionātā
Eksperti ir nosaukuši 9 automašīnas, no kurām vajadzētu izvairīties pensionāriem
TV24
“Negribu tā publiski stāstīt, bet…” Andris Bērziņš atklāj noslēpumu par Latviju, ko daudzi nezināja
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Novārītus griķus samaisa ar apceptiem sīpoliem, pievieno eļļu. Kāpostgalviņu liek viegli sālītā verdošā ūdenī un vāra ne ilgāk par 10 minūtēm. Atdzesē un atdala lapas. Tajās liek griķu biezputru un rūpīgi aizloka, izveidojot garenu formu. Apcep, pārliek paseklā katliņā vai pannā, pārlej ar krējumu un sautē uz nelielas liesmas 20–30 minūtes. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar zaļumiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.