Foto: Georgina198/SHUTTERSTOCK

Kāpostu tīteņi ar griķiem 0

Sastāvdaļas
• neliela kāpostgalviņa
• 100 g griķu
• 2 sīpoli
• 100 g skābā krējuma
• eļļa

TV24
Eiropas Padome beidzot pieņem likumu, kas būs milzīgi sāpīgs trieciens Krievijai
Kokteilis
FOTO. Dzemdībās nošķirti dvīņi? Atklāts, ka mūsu Saeimā strādā divi pilnīgi identiski deputāti
Kokteilis
Vēžiem negaidīts naudas pieplūdums, bet Auniem – kavēti maksājumi. Finanšu horoskops 2026. gadam
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Novārītus griķus samaisa ar apceptiem sīpoliem, pievieno eļļu. Kāpostgalviņu liek viegli sālītā verdošā ūdenī un vāra ne ilgāk par 10 minūtēm. Atdzesē un atdala lapas. Tajās liek griķu biezputru un rūpīgi aizloka, izveidojot garenu formu. Apcep, pārliek paseklā katliņā vai pannā, pārlej ar krējumu un sautē uz nelielas liesmas 20–30 minūtes. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar zaļumiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.