Praktiski
Receptes

Biezpiena krēms ar persikiem0

Baiba Buseniece

KĀ GATAVOT?

Biezpienu sakuļ blenderī vai izberž caur sietiņu. Saldajam krējumam pievieno cukuru, mazliet vanilīna cukura, rīvētu citrona miziņu un saputo kopā ar biezpienu. Kārto deserta traukā, papildinot ar konservēta persika pusītēm. Var pārliet ar šokolādes vai karameļu mērci. Dekorē ar sablenderētu zemeņu mērci.

 

Recepte no kafejnīcas “Ciemakukulis”

 

Saistītie raksti
LA.lv
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.
IB
Indulis Burka
Praktiski
Silts kažociņš “līvānietei”: kā siltināt Līvānu tipa māju?
4 dienas
PR
Praktiski.lv
Praktiski
VIDEO. Silakrogā mītošie kaķi vairojas, dzemdē, ir izkropļoti un iet bojā: iedzīvotāji nezina, kā palīdzēt
5 dienas
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Padomi, kā dārzu saglabāt zaļu un ziedošu arī lielā karstumā
5 dienas

Lasītākie

IK
Ilze Kuzmina
Latvijā
Bāriņtiesas surogāts? Grib reformēt bērnu aizsardzības sistēmu 1
3 stundas
ZD
Zigfrīds Dzedulis
Ekonomika
Palielina atbalstu ģimeņu mājoklim. Valsts garantiju varēs saņemt atkārtoti 1
2 stundas
LE
LETA
Veselam
Rēzeknes olimpiskā centra viesnīcas klientam no Vācijas apstiprināta saslimšana ar Covid-19
26 minūtes
LL
LETA, LA.lv
Latvijā
Mežaparkā kravas automašīnai izbirusi krava ar alus pudelēm
12 minūtes
MZ
Māris Zanders
Latvijā
Māris Zanders: Kad prezidenta neatkarība sāk atgādināt seno anekdoti par Nenotveramo Džo
3 stundas