Foto – Anda Krauze
Karstā šokolāde ar rumu – ziemīgā vakarā sasildīs 0
Sastāvdaļas
• 100 g tumšās šokolādes (var izmantot šokolādes čipsus)
• 150 ml saldā krējuma
• 10 ml Monin pikantā ķirbju sīrupa
• 40 ml gaišā ruma (vai balzama)
Reklāma
Reklāma
Cilvēkiem ar vājiem nerviem nelasīt! Melnais horoskops visām zodiaka zīmēm
“Kad meita šo stāstīja, pat neticēju!” Degvielas uzpildes stacijā parādījusies noderīga iekārta
4
“Ir kaut kas, ar ko…” Ukraina plāno sarīkot iespaidīgu “šovu” Maskavā
Pagatavošana.
Šokolādi izkausē ūdens peldē. Pievieno saldo krējumu un nepārtraukti maisa, lai veidotos viendabīga konsistence. Beigās pielej sīrupu un rumu.



