Foto – Anda Krauze

Karstā šokolāde ar rumu – ziemīgā vakarā sasildīs 0

Sastāvdaļas
• 100 g tumšās šokolādes (var izmantot šokolādes čipsus)
• 150 ml saldā krējuma
• 10 ml Monin pikantā ķirbju sīrupa
• 40 ml gaišā ruma (vai balzama)

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Melnā svītra ir aiz muguras: šīs zodiaka zīmes septembra beigās beidzot spēs atvadīties no problēmām
Gadsimtiem rūpīgi glabāts noslēpums: ko par tevi atklāj tava dzimšanas mēneša akmens
“Katastrofa, kuras priekšā nobālēs 1941. gads,” ārsts-spīdzinātājs bailēs brīdina Krievijas armiju 3
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Šokolādi izkausē ūdens peldē. Pievieno saldo krējumu un nepārtraukti maisa, lai veidotos viendabīga konsistence. Beigās pielej sīrupu un rumu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.