Pīķa divnieks – draudzības kārts 1

Pīķa divnieks ir partnerības un draudzības kārtas. Divniekiem ir raksturīgas dažādas bailes, it īpaši bailes palikt vienatnē. Un pīķa divnieks nav izņēmums.

Reklāma
Reklāma
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 68
10 produkti, kuri traucē notievēt. Arī tādi, kurus uzskatām par veselīgiem
Krievijas drošības iestādēm “mati stāvus”. No kara atgriežas atbrīvotie cietumnieki – tos nevar savaldīt
Lasīt citas ziņas

Daudzi cilvēki, kuriem pīķa divnieks ir dzimšanas kārts, ir gatavi darīt visu, lai tikai būtu kompānijā. Viņus īpaši spēcīgi ievaino draudzības vai uzticības nodevība.

Pīķa divnieka karmiskā kārts ir pīķa sešinieks, viena no visspēcīgākajām karmiskajām kārtīm, kas piešķir pīķa divnieku dzīvei īpašu fatālismu. Tās ietekmes dēļ pīķa divnieku dzīve laiku pa laikam ieiet rutīnā, no kuras izkļūt ir ļoti sarežģīti. Šī pati ietekme rada problēmas ar veselību, tomēr vairākumam pīķa divnieku nav raksturīgi slikti ieradumi, kas palīdz pretoties slimībām.
Šīs kārts pārstāvji ir apveltīti ar milzīgu intuīciju, taču – lai īstenotu savu potenciālu, pīķa divniekam ir patiesi jāinteresējas par dzīves garīgo pusi, bet pīķa masta kārtis parasti to ignorē par labu profesionālajām vai karjeras interesēm.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pīķa divniekiem ir labas prāta spējas un attīstīta loģika. Šīs īpašības veicina panākumus darbā, bet personīgajās attiecības dažkārt ir šķērslis. Daudzi pīķa divnieki tik lielā mērā ir nokrāvušies ar darbiem un pārņemti ar savas loģikas spēku, ka visiem spēkiem cenšas izvairīties no situācijām, kas saistītas izaicinājumiem attiecību jomā. Šādu situāciju skaitā ir arī attiecības laulībā.

Pīķa divnieki ir ļoti talantīgi un spēj daudz sasniegt sociālajā dzīvē, taču ercena trijnieks kā Plutona kārts liecina par šo cilvēku skeptisku un neizlēmīgu attieksmi pret mīlestības saitēm un pret visu, kas var izjaukt viņu ierasto dzīvesveidu.

Tomēr kopumā pīķa divnieku dzīves ceļā ir gludāks nekā vairumam citu kāršu. Cilvēki, kas pīķa divnieks ir dzimšanas kārts, neļauj sev palaisties slinkumā un bezjēdzīgi atslābināties. Nereti pīķa divnieki apprecas naudas dēļ.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.