Aikāgaršo foto

Kārtainās mīklas kanēļa cepumi 0

Pagatavošana laiks: 25 min

Porcija: 1 cilvēkam

Nepieciešams:

Bezrauga kārtainā mīkla – 200 g

Olas dzeltenumi – 2 gab.

Malts kanēlis – 2,5 ēdamk.

Medus – 2 ēdamk.

Milti – sauja

Pagatavošana:

Kārtaino mīklu pagatavo pats vai izmanto jau gatavu – saldētu vai Rimi kulinārijā iegādātu svaigo mīklu.

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa.” Vai varētu aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri? 400
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 72
Māte ar šausmām atklāj, ka jaundzimušais bērns, par kuru viņa rūpējās slimnīcā, nav viņas bērns 19
Lasīt citas ziņas

Uzber uz galda nedaudz miltus un uzliec mīklu. Pa virsu uzber vēl miltus, lai mīkla nelīp, kad to izrullē.

Kad mīkla izrullēta, tās virsu nosmērē ar olu dzeltenumu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pusi mīklas pārlej ar medu un pārkaisi ar kanēli.

Mīklu cieši sarullē garā, tievā rullītī.

Sagriez aptuveni 1,5 cm garos gabaliņos un liec uz ietaukotas cepešpannas.

Sakarsē krāsni līdz 180 °C.

Cep 15 – 20 minūtes.

Aikāgaršo padoms!

Izmēģini uzcept cepumus ar burkānu, biezpiena, rozīņu vai pat ķirbju pildījumu!

Aikāgaršo recepte

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.