Aikāgaršo foto

Kārtainās mīklas kanēļa cepumi 0

Pagatavošana laiks: 25 min

Porcija: 1 cilvēkam

Nepieciešams:

Bezrauga kārtainā mīkla – 200 g

Olas dzeltenumi – 2 gab.

Malts kanēlis – 2,5 ēdamk.

Medus – 2 ēdamk.

Milti – sauja

Pagatavošana:

Kārtaino mīklu pagatavo pats vai izmanto jau gatavu – saldētu vai Rimi kulinārijā iegādātu svaigo mīklu.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Uzber uz galda nedaudz miltus un uzliec mīklu. Pa virsu uzber vēl miltus, lai mīkla nelīp, kad to izrullē.

Kad mīkla izrullēta, tās virsu nosmērē ar olu dzeltenumu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pusi mīklas pārlej ar medu un pārkaisi ar kanēli.

Mīklu cieši sarullē garā, tievā rullītī.

Sagriez aptuveni 1,5 cm garos gabaliņos un liec uz ietaukotas cepešpannas.

Sakarsē krāsni līdz 180 °C.

Cep 15 – 20 minūtes.

Aikāgaršo padoms!

Izmēģini uzcept cepumus ar burkānu, biezpiena, rozīņu vai pat ķirbju pildījumu!

Aikāgaršo recepte

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.