Kārtainie pīrādziņi ar aknu pildījumu 0

Sastāvdaļas – 500 g kārtainās mīklas, 200–300 g aknu, 2 lieli sīpoli, sāls, pipari un augu eļļa.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Hallo! Jā! Klausos!! Ar kādu vārdu tu atbildi uz telefona zvaniem? Izrādās, ka tas kaut ko pasaka par tavu raksturu 9
TV24
“Mūs Latvijā tin ap pirkstu, un jūs neko nedarāt!” Aivis Ceriņš tiešraidē pārmet Ministru prezidentes parlamentārajai sekretārei 12
“Vai valsts svētki ir atcelti?” Patriotu mēnesis, bet “Rimi” veikalos Latvijas karodziņu vietā kas pavisam cits
Lasīt citas ziņas

Aknas liek ūdenī un vāra, līdz ir gatavas (apmēram 25 minūtes).

Sīpolus smalki sagriež un pannā augu eļļā apcep zeltaini brūnus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Aknas atdzesē un sarīvē uz smalkas rīves vai arī samaļ gaļas maļamajā mašīnā.

Aknām pievieno sīpolus, sāli un piparus un visu rūpīgi samaisa. Pildījums gatavs.

Mīklu izveltnē, sagriež kvadrātos vai taisnstūros. Katram gabaliņam pa vidu liek pildījumu, rūpīgi aizloka maliņas ciet.

Cepamo pannu ietauko vai izklāj ar cepamo papīru, virsū liek pīrādziņus. Ja vēlas, var pārsmērēt ar sakultu olu.

Cep 180 grādos 15–20 minūtes zeltaini brūnus.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.