Kārtainie pīrādziņi ar aknu pildījumu 0

Sastāvdaļas – 500 g kārtainās mīklas, 200–300 g aknu, 2 lieli sīpoli, sāls, pipari un augu eļļa.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Igaunija, Latvija vai Lietuva saņemtu…” NATO admirālis sūta skaidru signālu Maskavai par Baltijas valstīm
Mājas
Berzēšanās gar kājām, gulēšana virsū, astes kustināšana – iemācies saprast, ko kaķis tev šādi “saka”
Tas ir noticis! Atbildot uz jautājumu, kāpēc Latvijai jāizstājas no Stambulas konvencijas, Ingmārs Līdaka pārspējis pats savu “Aizver muti!”
Lasīt citas ziņas

Aknas liek ūdenī un vāra, līdz ir gatavas (apmēram 25 minūtes).

Sīpolus smalki sagriež un pannā augu eļļā apcep zeltaini brūnus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Aknas atdzesē un sarīvē uz smalkas rīves vai arī samaļ gaļas maļamajā mašīnā.

Aknām pievieno sīpolus, sāli un piparus un visu rūpīgi samaisa. Pildījums gatavs.

Mīklu izveltnē, sagriež kvadrātos vai taisnstūros. Katram gabaliņam pa vidu liek pildījumu, rūpīgi aizloka maliņas ciet.

Cepamo pannu ietauko vai izklāj ar cepamo papīru, virsū liek pīrādziņus. Ja vēlas, var pārsmērēt ar sakultu olu.

Cep 180 grādos 15–20 minūtes zeltaini brūnus.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.