Foto-say7.info

Kārtainie salāti ar plūmēm, sēnēm un gaļu 0

Sastāvdaļas – 400 g šampinjonu, 300 g kūpinātas vistas filejas, 150 g korejas burkānu, 150 g žāvētu melno plūmju, 300 g gurķu, augu eļļa, sāls, pipari, majonēze.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Satelītattēlos paveras nelāga aina: Krievija koncentrē karaspēku vien 56 kilometrus no NATO robežas
Veselam
11 drošas pazīmes, ka ar jūsu veselību viss ir kārtībā
Putins klusē – Tramps gatavojas: kas draud Krievijai, ja tā atteiksies no pamiera?
Lasīt citas ziņas

Sēnes smalki sagriež un apcep pannā augu eļļā, kamēr iztvaiko viss šķidrums.

Atsevišķi sagriež vistas fileju mazos gabaliņos, gurķi, burkānus mazliet sasmalcina, plūmes sīki sagriež.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tālāk salātus liek kopīgā lielā stikla traukā vai atsevišķos porciju trauciņos.

Apakšā liek sēņu kārtu, pārkaisa ar sāli, pipariem. Pārsmērē ar plānu majonēzes kārtiņu.

Virsū liek filejas kārtu, pa virsu majonēze.

Tad seko burkāni, majonēze.

Virsū liek žāvētās plūmes, pārsmērē ar plānu majonēzes kārtiņu.

Visu noslēdz gurķu kārta. Pa virsu majonēze.

Kārtas atkal atkārto, pēdējai gurķu rindai vairs neliek virsū majonēzi.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.