Foto – Shutterstock

Ja pārvāksies, iesaistot ģimenes locekļus un draugus 0

Ja pārvāksies saviem spēkiem, vispirms jāsagādā iepakojamais materiāls un citi palīglīdzekļi: kartona kastes grāmatām, traukiem, dažādiem sīkumiem; lielas somas vai plastmasas atkritumu maisi apģērbiem, segām un spilveniem; līmlente, kartons, virves, marķieris, polietilēna plēve, burbuļu plēve, šķēres, papīra nazis u.c. Noderēs visas somas un čemodāni, kas mājās atrodas.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Sliktākie ēdieni un dzērieni, kas nodara vislielāko kaitējumu zobiem – zobārsts norāda, ka pirmajā vietā nav saldumi
Kokteilis
“Bez dūres bērna virzienā nevarēja iztikt?” Nila Ušakova publiskotā Māmiņu dienas fotogrāfija radījusi apjukumu 28
Veselam
Onkologi nosauc pārtikas produktus, kurus būtu tūlīt jāpārtrauc lietot uzturā, ja grib izvairīties no vēža 83
Lasīt citas ziņas

Mantu pakošanas darbus var uzsākt apmēram nedēļu pirms plānotā pārcelšanās datuma. Vispirms var sapakot mantas, kas tūlīt nebūs nepieciešamas jaunajā dzīvesvietā (ne sezonas apģērbi, sīkumi no skapja antresola un lādēm u.tml.). Uz katras kastes uzraksti, kādi priekšmeti tur atrodas un kurā istabā tie būs jānovieto. Pārvākšanās ir lieliska iespēja atbrīvoties no krāmiem vai nevajadzīgajām lietām. Tās var atdot labdarībai, uzdāvināt vai izmest. Izlemšanu gan neatstāj uz pēdējo brīdi.

Kā rokas bagāžu pārvieto nozīmīgas un vērtīgas lietas (dokumenti, nauda, rotaslietas u.tml.) vai lietas, kas vajadzīgas lietošanai jau pirmajā vakarā. Dienu vai divas pirms pārvākšanās jāatkausē ledusskapis.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.