Foto-Dainis Bušmanis

Ķilavu maizīte ar vārītu olu
 – labas brokastiņas 0

Sastāvdaļas – četras šķēlītes ķieģelīša rupjmaizes, divpadsmit ķilavu filejas, četras cieti vārītas olas, viens tomāts, divas daiviņas ķiploka, zaļie lociņi.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Maizīti uzcep eļļā un liek uz salvetes nosusināties. Ierīvē maizes šķēli ar ķiploku. Tai virsū pakāpeniski kārto ķilavas, ripās sagrieztu olu un tomātus. Pārkaisa ar sakapātiem zaļajiem lociņiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.