Foto-Dainis Bušmanis
Ķilavu maizīte ar vārītu olu – labas brokastiņas 0
Sastāvdaļas – četras šķēlītes ķieģelīša rupjmaizes, divpadsmit ķilavu filejas, četras cieti vārītas olas, viens tomāts, divas daiviņas ķiploka, zaļie lociņi.
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana.
Rosļikovs iecerējis sūdzēties par attieksmi pret krieviem Latvijā, taču krievvalodīgo reakcija uz šo nodomu viņam liek pamatīgi vilties
Šos ziedu veidus ieteicams labāk nevienam nedāvināt: tie var piesaistīt nelaimi un negatīvas emocijas
Kaut kas tiek noklusēts? Berlīnē armija gatavojas kaut kam nopietnam
153
Maizīti uzcep eļļā un liek uz salvetes nosusināties. Ierīvē maizes šķēli ar ķiploku. Tai virsū pakāpeniski kārto ķilavas, ripās sagrieztu olu un tomātus. Pārkaisa ar sakapātiem zaļajiem lociņiem.



