
Foto-Dainis Bušmanis
Ķilavu maizīte ar vārītu olu – labas brokastiņas 0
Sastāvdaļas – četras šķēlītes ķieģelīša rupjmaizes, divpadsmit ķilavu filejas, četras cieti vārītas olas, viens tomāts, divas daiviņas ķiploka, zaļie lociņi.
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana.
Kāpēc pāri šķiras pēc gadiem ilgas kopdzīves: 10 biežākie iemesli
Nākotnes cilvēki paliks bez matiem un zaudēs četras ķermeņa daļas
Cilvēki, kas dzimuši šajos 4 datumos, uz Zemes nav pirmo reizi
Maizīti uzcep eļļā un liek uz salvetes nosusināties. Ierīvē maizes šķēli ar ķiploku. Tai virsū pakāpeniski kārto ķilavas, ripās sagrieztu olu un tomātus. Pārkaisa ar sakapātiem zaļajiem lociņiem.