Foto – Aija Geida

Ķīnas kāposta salātiņi ar pavasara zaļumiem 0

Sastāvdaļas
• 200 g Ķīnas kāposta
• sauja jauno gārsu lapiņu
• puse saujas pieneņu lapiņu
• puse saujas skābeņu
• 2 ēdamkarotes sasmalcinātu lociņu
• 100 ml 15% skābā krējuma
• pustējkarote sāls
• ⅓ tējkarotes maltu melno piparu

Reklāma
Reklāma
Putins pieļāva milzīgu kļūdu: Ukrainas nodevējs prognozē Krievijai bēdīgas sekas pēc dronu “reida” Polijā
Hokings paredzējis, kāds būs cilvēces un Visuma gals. Tas būs agrāk, nekā lēsts iepriekš
Noslēpumains signāls no Krievijas: “Pastarās dienas radio” pārraidījis pasaulei šifrētu ziņojumu. Kam gatavojas Kremlis? 33
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ķīnas kāpostu sīki sagriež. Gārsu, pieneņu un skābeņu lapiņas nomazgā un nosusina (salātu žāvētājā vai izklājot uz papīra dvieļa). Jaunās lapiņas sīki sagriež. Visu saliek bļodā, uzlej krējumu, uzkaisa sāli un piparus. Samaisa un uzreiz pasniedz, citādi atsulojas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.