Foto – Aija Geida

Ķīnas kāposta salātiņi ar pavasara zaļumiem 0

Sastāvdaļas
• 200 g Ķīnas kāposta
• sauja jauno gārsu lapiņu
• puse saujas pieneņu lapiņu
• puse saujas skābeņu
• 2 ēdamkarotes sasmalcinātu lociņu
• 100 ml 15% skābā krējuma
• pustējkarote sāls
• ⅓ tējkarotes maltu melno piparu

Kokteilis
Tikai šīs četras zodiaka zīmes mirdzēs visu 2026. gadu: kas tās sagaida
FOTO. Bērnudārzs, par kuru runā visa Latvija – tik grezna Ziemassvētku pasaka, šķiet, citviet nav redzēta
“Šī ziema Krievijai būs aukstāka un tumšāka nekā mums!” Kas slēpjas aiz šī klusā Ukrainas prieka?
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ķīnas kāpostu sīki sagriež. Gārsu, pieneņu un skābeņu lapiņas nomazgā un nosusina (salātu žāvētājā vai izklājot uz papīra dvieļa). Jaunās lapiņas sīki sagriež. Visu saliek bļodā, uzlej krējumu, uzkaisa sāli un piparus. Samaisa un uzreiz pasniedz, citādi atsulojas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.