Foto – Aija Geida

Ķīnas kāposta salātiņi ar pavasara zaļumiem 0

Sastāvdaļas
• 200 g Ķīnas kāposta
• sauja jauno gārsu lapiņu
• puse saujas pieneņu lapiņu
• puse saujas skābeņu
• 2 ēdamkarotes sasmalcinātu lociņu
• 100 ml 15% skābā krējuma
• pustējkarote sāls
• ⅓ tējkarotes maltu melno piparu

Kokteilis
Numerologi nopludinājuši laimīgo sarakstu: šajos četros datumos dzimušajiem Ugunīgā Zirga gads būs neprātīgi veiksmīgs
Veselam
Ko nedrīkst lietot kopā ar kafiju: pētnieki izceļ piecus bīstamus pārtikas produktus
Veselam
Klusie nieru slepkavas: 7 ieradumi, kas nemanāmi posta jūsu veselību
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ķīnas kāpostu sīki sagriež. Gārsu, pieneņu un skābeņu lapiņas nomazgā un nosusina (salātu žāvētājā vai izklājot uz papīra dvieļa). Jaunās lapiņas sīki sagriež. Visu saliek bļodā, uzlej krējumu, uzkaisa sāli un piparus. Samaisa un uzreiz pasniedz, citādi atsulojas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.