Ķīniešu plācenīši ar zaļajiem lociņiem 0

Sastāvdaļas:

2,5 krūzes miltu

1 krūze ūdens

1 tējkarote sāls

100 g zaļo lociņu

2 ēdamkarotes sezama eļļas

augu eļļa

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa,” plāno aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri 69
Māte ar šausmām atklāj, ka jaundzimušais bērns, par kuru viņa rūpējās slimnīcā, nav viņas bērns 19
Atradusies pirms 13 gadiem pazudusi meitene, kura savulaik neatgriezās mājās no skolas 15
Lasīt citas ziņas

Izsijātus miltus samaisa ar sāli. Pievieno karoti sezama eļļas. Nelielā strūklā pielej karstu ūdeni. Ātri samaisa vienmērīgā mīklā. Izveido bumbiņu, ietin polietilēna plēvē un pusstundu liek nostāvēties.

Smalki sagriež zaļos lociņus.

Mīklu sadala 2-3 daļās. Katru daļu izrullē taisnstūra formā. Mīklu apziež ar sezama eļļu un pārkaisa ar zaļajiem lociņiem. Katru mīklas daļu satin kā ruletītes, pēc tam sagriež gabaliņos. Aptin ar plēvi un izrullēt plānus plācenīšus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Noņem plēvi un karsē lielā eļļas daudzumā, līdz plācenīši iegūst zeltainu nokrāsu. Pasniedz karstus.

Recepte no dreamscook.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.