Foto-Subbotina Anna/Shutterstock

Ķiploku ziedkātu pesto ar saulespuķu sēkliņām 0

Sastāvdaļas
• 300 g ķiploku ziedkātu
• 50 g saulespuķu sēkliņu
• 3 ēdamkarotes sakapātu pētersīļu vai bazilika lapiņu
• 160 ml olīveļļas
• 2 ēdamkarotes citrona sulas
• ⅓ tējkarotes maltu melno piparu
• pustējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
Uzzini, kura suņu šķirne atbilst tavam dzimšanas datumam – rezultāts pārsteidz daudzus
TV24
“Kodolzemūdene jau pie Krievijas robežas, Putin, un vispār, amerikāņi, sākam izmēģināt savus kodolieročus!” Rajevs “atšifrē” Trampa pēdējos dusmu izvirdumus
FOTO. “Sēnīte” pamazām atgūst savu spozmi – noņemta gadiem krātā sūnu kārta 22
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ķiploku ziedkātus smalki sagriež, visas sastāvdaļas saliek blenderī un kuļ, līdz iegūta viendabīga masa. Ja konsistence sanāk bieza, pievieno vēl eļļu. Labi garšo uz nelielām kanapē kopā ar kazas sieru, cepta vai grilēta ķirbja, siera šķēlēm, grilētiem dārzeņiem, kā arī pie gaļas un makaronu ēdieniem. Bagātīgākai garšai pesto var pievienot smalki rīvētu cieto sieru.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.