Foto-Subbotina Anna/Shutterstock

Ķiploku ziedkātu pesto ar saulespuķu sēkliņām 0

Sastāvdaļas
• 300 g ķiploku ziedkātu
• 50 g saulespuķu sēkliņu
• 3 ēdamkarotes sakapātu pētersīļu vai bazilika lapiņu
• 160 ml olīveļļas
• 2 ēdamkarotes citrona sulas
• ⅓ tējkarotes maltu melno piparu
• pustējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
Veselam
7 produkti, no kuriem vajadzētu atteikties sievietēm pēc 40 gadu vecuma. Kādu ļaunumu tie var nodarīt?
TV24
“Zaudējumi kā Bahmutā…” Krievu blogeris negaidīti atzina, ka krievu mēģinājums ieņemt Pokrovsku izraisījis milzīgus zaudējumus
Kokteilis
10 lietas mājoklī, kas “apēd” tavu enerģiju
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ķiploku ziedkātus smalki sagriež, visas sastāvdaļas saliek blenderī un kuļ, līdz iegūta viendabīga masa. Ja konsistence sanāk bieza, pievieno vēl eļļu. Labi garšo uz nelielām kanapē kopā ar kazas sieru, cepta vai grilēta ķirbja, siera šķēlēm, grilētiem dārzeņiem, kā arī pie gaļas un makaronu ēdieniem. Bagātīgākai garšai pesto var pievienot smalki rīvētu cieto sieru.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.